Iris si Cristi Minculescu, din nou impreuna, la Hard Rock Cafe (galerie foto si recenzie)

Trupa Iris a reluat de curand colaborarea cu Cristi Minculescu, iar aseara, in Hard Rock Cafe din Bucuresti a avut loc primul concert din capitala in noua si in acelasi timp vechea formula.

Au trecut mai bine de trei ani de cand nu i-am mai vazut in aceasta formula pentru ca din pacate au fost cateva tensiuni care-au dus la scindarea trupei. Iata insa ca Iris si Cristi Minculescu formeaza din nou o formatie si sper ca acest lucru sa nu se mai schimbe.

Concertul de aseara din Hard Rock Cafe a fost unul emotionant pentru sutele de bucuresteni care-au venit sa vada la lucru "Nationala de Rock a Romaniei".

Uneori nu-ti dai seama cat de mult ti-au lipsit niste piese pana cand nu le reasculti. Trebuie sa recunosc ca n-am mai ascultat Iris de foarte mult timp, iar aseara am avut un sentiment tare placut si ma simteam ca si cum le-as fi descoperit pentru prima data.

"Cine ma striga", "Calatorul", "Trenul", "Pe Ape",  "Somn Bizar" sau "Sa nu crezi nimic" au sunat foarte bine, chiar daca se vede ca baietii au imbatranit si ei si nu mai sunt in forma ca pe vremuri.

Invitatul special al serii a fost Cristi Hrubaru, care a interpretat alaturi de IRIS piesa "Baby". La cat de bine a cantat, nu m-ar surprinde pe viitor o serie de concerte Iris si Cristi Hrubaru. S-a simtit onorat si el sa imparta scena cu acesti monstri sacri ai rockului romanesc si ne-a multumit pentru sustinere.

Seara s-a incheiat cu un bis prelungit cu "De vei pleca", "Strada ta" si, evident "Floare de Iris" in aplauzele tuturor celor care au umplut Hard Rock Cafe miercuri seara.

Iris si Cristi Minculescu au in perioada urmatoare foarte multe concerte si vor pleca prin tara in turneul "Din nou impreuna" ce contine 14 orase. Acesta incepe pe 18 septembrie la Pitesti si se va incheia pe 15 octombrie cu un mega concert la Sala Polivalenta din Bucuresti.

LISTA CONCERTELOR DIN TURNEUL "DIN NOU IMPREUNA"

Pana la revederea cu Iris si Cristi Minculescu va lasam cu o galerie foto de la concertul de aseara din Hard Rock Cafe!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL