Marele Cor al Armatei Rosii: doua sali sold-out la Iasi!

Rusii au cucerit Iasii. In noiembrie, concertele speciale ale Marelui Cor al Armatei Rosii au loc cu casa inchisa la Iasi. Biletele s-au epuizat nu doar la unul, ci la ambele spectacole programate la Opera Nationala din capitala Moldovei pe 18 noiembrie.

Turneul national va purta Ansamblul Alexandrov si la Bucuresti (pe 17 noiembrie, la Sala Palatului) si la Constanta (pe 19 noiembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor). Un eveniment organizat de Asociatia Culturala Mall 4 Art, in colaborare cu Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa, sub egida Ambasadei Federatiei Ruse in Romania.

Mandria nationala a Rusiei, Ansamblul Alexandrov vine in Romania cu peste 120 de artisti formidabili. Nu e usor sa fii selectat dintre mii de aspiranti pentru a intra in acest cor de elita. Nou-venitii spun ca traiesc un vis cu ochii deschisi de fiecare data cand urca pe scena. Chiar si veteranii, obisnuiti sa traverseze mapamondul cu grandioasele gale in uniforma militara, spun ca de fiecare data cand canta in fata publicului, o fac ca si cum ar fi pentru prima oara.

Castigarea Marelui Premiu la Expozitia Mondiala de la Paris din 1937 marcheaza primul succes international al corului. Atunci, grupul era compus din 274 de persoane (interpreti in cor, dansatori, membrii ai orchestrei). Francezii au fost fascinati de aptitudinile lor interpretative. De atunci pana in prezent, Ansamblul Alexandrov este una dintre cele mai recunoscute carti de vizita ale Rusiei.

Turneul international “The Great Revival”/”Marea Renastere”, expresie vie a maretiei si sensibilitatii sufletului rusesc, este inchinat memoriei nemuritoare a membrilor Marelui Cor al Armatei Rosii care au pierit in accidentul aviatic de anul trecut, o zi de doliu national pentru intreaga Rusie. Repertoriul spectacolului va include piese precum Ochi Cernye, Kalinka, Smuglyanka sau Katyusha.

Biletele pentru concertele din Bucuresti si Constanta ale Corului Alexandrov sunt disponibile online prin eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro si bilete.ro. In format fizic acestea se pot gasi la:

Bucuresti: la casele de bilete ale Salii Palatului, la preturile de 100 lei (categoria III), 150 lei (categoria II), 200 lei (categoria I), 250 lei (categoria VIP).

Constanta: la casele de bilete de la Casa de Cultura a Sindicatelor, la preturile de 150 si 200 lei.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL