O luna pana la concertul Kings Of Leon

Peste o luna, americanii de la Kings Of Leon sosesc la Bucuresti pentru primul lor concert din Romania. Portile stadionului se deschid la ora 17.30, iar programul serii incepe cu LP live.

Pregatirile au intrat in linie dreapta. Cu un buget de productie de 450 000 EUR, megashowul de pe 17 iunie are in spate o armata de oameni si o logistica de proportii.

Probabil cel mai scump concert al verii de la Bucuresti, Kings Of Leon este un eveniment care atrage spectatori atat din Romania, cat si din tarile invecinate. Biletele se cumpara din Bulgaria, Republica Moldova, Turcia, si nu numai. Locurile la Golden Ring se apropie rapid de epuizare.

Scena de la Arena Nationala va avea o dimensiune de 480 mp. Echipamentele cu care trupa calatoreste in turneu ajung la Bucuresti incarcate in 20 de tiruri. Americanii vin cu o echipa tehnica de aproape 100 de oameni, care vor fi asistati la nivel local de un staff de peste 600 de persoane (securitate, productie, catering, baruri, intrari). Amenjarea incepe cu o saptamana inainte. Gazonul stadionului va fi protejat cu porta-floor, iar eventualele portiuni afectate vor fi inlocuite imediat dupa eveniment.

Persoanele cu dizabilitati si insotitorii lor au acces gratuit la concert, in limita locurilor disponibile, trimitand o cerere scrisa (insotita de toate documentele doveditoare) la adresa: info@concertnationalarena.ro pana pe data de 01.06.2017

In Bucuresti, in Promenada Mall Floreasca, fanii Kings Of Leon au acum la dispozitie, pana pe 17 iunie inclusiv, un pop-up store de unde isi pot cumpara bilete la concertul din Bucuresti, tricouri, insigne, postere, toate inscriptionate #KingsOfLeon.

BILETE LA KINGS OF LEON PE ARENA NATIONALA
BILETE ONLINE - www.bilete.ro si BILETE IN RETEAUA Bilete.ro


 Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, in magazinele Germanos, in oficiile Postei Romane si in casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Grivitei, nr. 143, parter.

Categoria 1: 230 RON
Categoria 2: 180 RON
Categoria 3: 160 RON
Categoria 4: Sold Out
Categoria 5: 95 RON
Golden: 285 RON
Gazon: 190 RON
VIP: 500 RON


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL