Paula Seling canta la Hard Rock Cafe pe 20 martie

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate voci din muzica romaneasca, personalitate TV si compozitoare. Studiaza pianul de la 6 ani, a fost rasplatita cu Trofeul Mamaia si a lansat peste 10 albume. Desi succesul sau este de necontestat, in 2013 solista s-a hotarat sa isi "oficializeze" relatia cu muzica si s-a inscris la Conservator. La examenul de aptitudini, comisia i-a acordat, fara nicio ezitare, nota 10, intrand prima pe lista.

 

In 2010, Paula Seling a reusit, alaturi de Ovi, sa obtina cel mai mare punctaj din istoria Romaniei la Eurovision, cu melodia "Playing With Fire". In 2014, cei doi artisti sunt hotarati sa isi bata propriul record cu "Miracle", piesa cu care au castigat la inceputul lunii martie Selectia Nationala, devenind primii artisti romani care castiga aceasta competitie de doua ori.

Paula Seling va aduce cele mai frumoase piese din repertoriul sau la Hard Rock Cafe: "Playing With Fire", "Timpul", "Pansament", "Ploaie in luna lui Marte" si, bineinteles, "Miracle", piesa cu care spera sa aduca Eurovisionul la Bucuresti!

Biletele pentru concertul Paula Seling pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare. Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei. (numarul de bilete VIP este limitat la 80). Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Paula Seling si Ovi ne vor reprezenta si anul acesta la Eurovision, dar aceasta decizie nu a fost lipsita de comentarii si controverse. Ei au fost acuzati de plagiat, iar unii acuza organizatorii ca i-au favorizat, iar concursul a fost aranajat in asa fel incat piesa Miracle sa castige. 

 Vreti sa mergeti la concert? Ati mai vazut-o pe Paula live?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL