QUANTIQ si STILLBORN canta in deschidere la BON JOVI

Trupele QuantiQ si Stillborn au castigat concursul organizat de Rock FM : Wanted: Demo & Live care le asigura prezenta pe scena in deschidere la concertul Bon Jovi care va avea loc duminica 10 iulie, in Piata Constitutiei.

 

Finala a avut loc pe scena Hard Rock Cafe din Bucuresti, in fata juriului alcatuit din DJ-ii Rock FM si reprezentantii D&D East Entertainment au urcat trei trupe : Oldgreen, QuantiQ si Stillborn.

Fiecare dintre cele trei finaliste a sustinut un mini-recital in care a prezentat 4 piese. Intr-o prima faza, Cristian Hrubaru si Denise Sandulescu (director general D&D East Entertainment) au anuntat trupa QuantiQ ca fiind castigatoare.

Spiritele s-au incins imediat, fanii Stillborn aflati in sala in numar mare simtindu-se nedreptatiti. In acel moment organizatorii au surprins pe toata lumea anuntand ca in deschiderea concertului Bon Jovi vor canta doua trupe, Stillborn urmand sa se alature celor de la QuantiQ.

Pe de alta parte, Oldgreen vor deschide festivalul Rock the City 2012.

V-am vorbit in urma cu cateva zile despre acest concurs, cum vi se pare rezultatul ? Mai sus ati putut asculta ambele trupe, credeti ca sunt o alegere inspirata pentru a deschide concertul Bon Jovi ?

Daca doriti sa ii vedeti live pe cei de la QuantiQ si Stillborn puteti castiga bilete pentru concert la Guitar Hero Party din Fratelli Social Club. 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL