Recenzie si poze: The Mission presents: Tiesto's Club Life 2011 Tour @ Arenele Romane


Ori de cate ori l-as vedea pe Tiesto, niciodata nu m-as plictisi de show-urile sale. Aseara la Arenele Romane a fost The Mission presents: Tiesto’s Club Life 2011 Tour si nu puteam lipsi, pentru a cincea oara in istoria personala, de la un concert Tiesto. Nu stiu cum reuseste DJ-ul olandez sa se tina atat de bine la 42 de ani, mai ales la programul absolute nebunesc pe care il are: ieri a fost in Bucuresti, astazi mixeaza in Istanbul, luni e in Ibiza, vineri in Las Vegas, sambata in Miami, duminica in Chicago si lista continua pana la sfarsitul verii si apoi o ia de la capat. He can’t get no sleep. :)

Ei bine, nici noi nu am stat nicio clipa aseara din momentul in care Tiesto a urcat la pupitru. Dupa un warm up putin prea lung de la Greeg si Snatt & Vix (care au venit cu Alexandra Badoi, care a incercat sa cante aproape live si nu prea i-a iesit), maestrul trance-ului (si, mai nou, al tehno-ului si electro-ului) a exaltat multimea. Pana la setul lui Tiesto, sponsorii evenimentului au pregatit si trei moment foarte tari: am avut parte de un dansator care a manuit laserele mai ceva la Luke Skywalker, de un robot acoperit cu led-uri, dotat cu fum, lasere si artificii de la Finlandia, care a isterizat multimea, si de un foc de artificii si confetti de jur imprejurul Arenelor de la Marlboro. Publicul a gustat din toate aceste momente cu entuziasm.

Tiesto a deschis setul cu piesa “Las Vegas” si cand a ajuns la a treia piesa, “Zero 76”, deja publicul era cu mainile sus sis area pe beat. O atmosfera extraordinara de energie si bucurie fata de prezenta unuia dintre cei mai mari DJi ai lumii a pus stapanire pe Arene si nu s-a epuizat pana dimineata.

Dintre toate mixurile pe care le-a pus, favoritele mele au fost:
- Tommy Trash vs. Swedish House Mafia - Save The World In The End (ID Bootleg)
- Hard Rock Sofa & St. Brothers vs. Adele - Blow Up In The Deep (Axwell Bootleg)
- Calvin Harris - Awooga vs. Flashback
- Arno Cost vs. Andain – Beautiful Lise (Triarchy Edit)
- Supermode vs Hurts - Tell Me Why Life is Wonderful (Playmen Bootleg)
- Steve Forte Rio feat. Mr Hudson - Forever Young

Show-ul a fost acompaniat de elemente grafice si animatii proiectate pe LED-uri imense, in spatele pupitrului, si de un show de lasere cum nu s-a mai vazut pana acum la concertele de la noi. A fost pur si simplu uimitor! Muzica s-a imbinat perfect cu tot conceptual show-ului si fanii au aplaudat, au strigat numele lui Tiesto si au facut multa, multa galagie pe tot parcursul concertului. Avem si dovezi! Colegul Bimus a facut un clip cu cele mai tari momente de seara trecuta:
 

Nu au lipsit piesele de rezistenta: Lethal industry, Love comes again, In the dark (preferata mea), Traffic, Feel it in my bones, Adagio for strings si piesa noua cu Jes, Show me the way.

Tiesto a mixat pana la 6 dimineata si si-a terminat setul cu noul sau release, Maximal Crazy, care sintetizeaza perfect pofta nestavilita de viata si de muzica a artistului. A fost o noapte perfecta pentru orice fan al muzicii electronice, fiindca Tiesto a avut grija ca in setul lui sa fie cate ceva pentru fiecare. Inca un show masiv care intra in istoria acestui an. Urmatoarea intalnire cu The Mission? The Mission Dance Weekend Edition 0.4!

Ati fost aseara la Arene? Cum vi s-a parut prestatia lui Tiesto?


5 comentarii

  • A fost foarte tare!!! Cand a bagat Love comes again, lumea parca a innebunit!

  • 2. gabriel in 19.06.2011 /22:10

    track id pt piesa de pe finalul inregistrarii? worried

  • Foarte tare show-ul, un lucru de mentionat ar fi ca robotul cat si show-ul de lasere face parte din proiectul Syos iar ce au prezentat aseara a iesit demential.

  • in primul rand a zambit mai mult, a comunicat mai mult cu publicul, mi-a placut ca a vorbit! este prima oara cand il aud live. mi-a placut cum a salutat publicul la sfarsit, iesind in fata pupitrului. pot spune ca a fost unul din cele mai reusite de la noi din tara. si apreciez foarte mult faptul ca a stat o ora in plus

  • a fost grozav ... o multime de melodii cunoscute in setul lui care au electrizat publicul !

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL