Ricchi e Poveri la Bucuresti si Timisoara

Duoul Ricchi e Poveri revine in Romania la trei ani distanta de la ultima intalnire cu fanii romani. Hiturile “Sará perché ti amo”, “Mamma Maria” si “Se m'innamoro” se vor auzi in doua seri de exceptie, in Parcul Rozelor din Timisoara, pe 27 iunie, si pe scena Salii Palatului din Bucuresti, pe 12 octombrie. Trupa de care s-a indragostit intreaga Europa in anii ’80, acum formata din Angela Brambati si Angelo Sotgiu, vine in Romania cu piese noi.

Proiectul Ricchi e Poveri s-a nascut in Italia anului 1967. Grupul, initial un cvartet polifonic numit Fama Medium din care faceau parte Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu si Marina Occhiena, a suferit schimbari de componenta (Marina a plecat in 1981, iar Franco Gatti a parasit si el trupa in 2016).

“Sará perché ti amo”, piesa cu care Ricchi e Poveri au participat in 1981 la Festivalul din Sanremo, i-a facut faimosi: a depasit granitele Italiei dominand topurile muzicale din Belgia, Franta, Austria, Germania si Spania. A batut si recordul de cel mai vandut single vandut al anului, cu peste 7 milioane de exemplare. 1985 este anul consacrarii definitive, trupa castiga Festivalul din Sanremo cu piesa “Se m'innamoro”. In cei 50 de ani de activitate muzicala au lansat 17 albume de studio, 15 compilatii si au vandut peste 20 de milioane de discuri.

Lansat la inceputul acestui an, cel mai recent single Ricchi e Poveri e intitulat “Marikita” (Gargarita). Este o piesa cu ritmuri latino, estivala, cantata in spaniola si aleasa de Fausto Brizzi pentru coloana sonora a filmului “Poveri ma ricchi”. Noua melodie este disponibila pe iTunes si distribuita de Sony Music.

Biletele intra in vanzare incepand de astazi. Presale: pana pe 9 iunie, biletele pot fi achizitionate la preturi reduse - 70, 100, 140 sau 170 lei (Bucuresti) si 70, 95, 130, sau 170 lei (Timisoara). Incepand de pe data de 10 iunie, biletele costa 80, 120, 160, 200 si 250 lei – VIP (Bucuresti) sau 80, 110, 150, 200, 250 lei – VIP (Timisoara), in functie de distanta fata de scena. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL