Robin and the Backstabbers, in deschidere la Hollywood Vampires

Robin and the Backstabbers vor prezenta un spectacol fara precedent inaintea concertului super grupului Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry.

 

Inovativi, non-conformisti si poetici, Robin and the Backstabbers si-au castigat un loc de cinste in topul celor mai apreciate formatii romanesti din arealul alternative.

Pentru concertul pe care il vor sustine inaintea celor de la Hollywood Vampires, RATB a pregatit un show special, accentuand dimensiunea cinematica a universului formatiei.

“E o mare onoare! Abia asteptam sa ne reintalnim cu totii si sa stam la povesti. Vom redeschide volumul Arhanghel’sk, ne vom aminti de drumul dinspre Stalingrad si – cine stie! – poate ne vom uita un pic pe harta si la ce ni se asterne inainte. Cu emotie, cu nerabdare, sa sune muzica din cantece!”  au declarat cei de la Robin and the Backstabbers.

In 6 ani de istorie, trupa formata la initiativa lui Andrei Robin Proca si-a trecut in palmares perfomante importante. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla si City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vandute albume in prima luna de la lansare (topurile Carturesti si iTunes Romania). Castigand distinctiile „Cel mai bun rock alternativ” si „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa si-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi si festivaluri open air.

Al doilea album al formatiei, Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk,  a aniversat deja un an, fiind lansat oficial pe 8 mai 2015 si a inregistrat cifre de vanzari notabile pentru esalonul alternative din Romania.

Supergrupul Hollywood Vampires concerteaza in premiera in Romania pe 6 iunie 2016 la Romexpo din Bucuresti. Formatia va aduce un tribut tuturor artistilor de valoare care nu se mai afla printre noi. Astfel, publicul va putea fredona alaturi de trupa piese apartinand lui David Bowie, Led Zeppelin, Motorhead si nu numai.

Romania este una dintre cele 5 tari europene si singura din aceasta zona geografica in care vor canta cei de la The Hollywood Vampires, fiind astfel un eveniment notabil pentru istoria concertistica, dar si pentru promovarea turismului in tara noastra.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achizitiona din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de pozitionarea locurilor si au preturi cuprinse intre 169 lei si 459 lei.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL