Sesiune de autografe cu Tony MacAlpine la Bucuresti!

Chitaristul american Tony MacAlpine a inceput turneul european ce promoveaza albumul "Tony MacAlpine", cel mai recent material al artistului, turneu care il va aduce si la Bucuresti. Fanii romani vor avea ocazia sa se intalneasca sa il intalneasca pe Tony pe data de 5 martie, de la ora 14:15, in cadrul unei sesiuni de autografe care va avea loc la The Guitar Shop din Bucuresti.  
 
Tony MacAlpine a inceput turneul european ce promoveaza cel mai recent album al sau lansat in vara anului trecut si autointitulat „Tony MacAlpine”.  Fanii romani vor avea ocazia sa-l vada pe celebrul chitarist  intr-un concert extraordinar in data de 5 martie, in clubul The Silver Church.
 
Fanii romani se pot intalni fata in fata cu Tony MacAlpine in timpul sesiunii de autografe pe care acesta o va sustine in aceeasi zi, pe 5 martie, incepand cu ora 14:15 la Guitar Shop (str. Ion Campineanu, nr 5).  Intrarea la acest eveniment este gratuita.
 
Numai sapte norocosi pot achizitiona direct de pe site-ul oficial al chitaristului (http://www.tonymacalpine.com/) pachetul VIP Masterclass care include 45 de minute de masterclass cu Tony MacAlpine, dar si un tricou, un laminat si posibilitatea de a asista la soundcheck. Este de retinut faptul ca in pachetul VIP nu este inclusa si intrarea la concert, pentru aceasta trebuie sa achizitionati un bilet de intrare.

Trupa care-l va insoti pe MacAlpine in turneu cuprinde 3 muzicieni de exceptie: Aquiles Priester- tobe, Bjorn Englen- bass si Nili Brosh- chitara. In deschiderea concertului vor canta Agent Cooper (SUA) si Daniel Piquê (Brazilia).
Un concert organizat de Phoenix Entertainment.
 
 
Te numeri printre fanii chitarii? E Tony MacAlpine printre preferatii tai?
 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL