Smiley @ Hard Rock Cafe (galerie foto si recenzie)

Smiley a umplut din nou pana la refuz Hard Rock Cafe si a oferit tuturor celor prezenti un show de neuitat.

Am avut parte de un public de toate varstele, de la parinti veniti cu copii, la adolescenti si chiar bunici. Copii au acaparat, evident, primele randuri si cred ca s-au bucurat cel mai mult si cel mai sincer de acest concert.

De fapt cam asa se intampla mereu la concertele lui Smiley din Hard Rock Cafe pentru ca acolo pot si cei mici sa fie atat de aproape de artistul lor preferat. Unii chiar i-au oferit si cadouri si "biletele de dragoste".

Smiley n-a venit singur, ci a fost insotit de un band foarte bun format din 5 instrumentisti talentati si doua fete la fel de talentate ca backing vocals. Le-am recunoscut pe Alina Anusca si pe Andreea Avarvari pe care le-am vazut sezonul trecut la Vocea Romaniei in echipele lui Smiley si respectiv Tudor Chirila.

Cele doua sunt insa backing vocals in trupa lui Smiley de dinainte de participarea lor la Vocea Romaniei.

Concertul a inceput cu piesa "Can I get A ...", piesa care deschide si cel mai recent album lansat de Smiley, "Acasa". Alaturi de el a urcat pe scena si Dorian, care a cantat ulterior si celebra sa piesa "Mare albastra".

Am avut parte de un medley cu o parte din colaborarile lui Smiley cu Alex Velea, Don Baxter sau Cabron, dar si de un cover dupa Pharrell Williams.

Setlistul a fost destul de variat si a cuprins piese de pe toate cele trei albume lansate de Smiley pana acum, dar si "Oficial Imi Merge Bine" din perioada Simplu.

Aceasta piesa a fost cantata alaturi de Maria si Ioana, protagonistele unui episod al emisiunii "Visuri la cheie" pe care Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii, le-a adus la concert.

M-a surprins ca a inclus si piesa "Nu deranjati", una din preferatele mele de pe ultimul sau album. Cele mai bine primite piese au fost insa "Acasa" si, evident "Oarecare", cel mai recent single al sau care i-a adus 5 premii la Media Music Awards 2015.

Din pacate n-au mai venit si la bis, cu toate ca gasca mare de pusti din primele randuri i-au strigat numele minute in sir.

Nu-l mai vazusem de foarte mult timp pe Smiley live intr-un concert de club si ma bucur ca am avut ocazia sa-l revad "la lucru". Acest concert mi-a dat si o idee noua de articol pentru ca incerc sa-mi dau seama de ce artistii mainstream de la noi nu sunt invitati la festivalurile de muzica din Romania, organizatorii preferand artisti din underground.

Pana ajung la cateva concluzii va las acum cu o galerie foto de la concertul lui Smiley din Hard Rock Cafe!

A mai fost careva la concert? Voua cum vi s-a parut?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL