Stefan Banica - 5 Concerte Extraordinare de Craciun la Sala Palatului!

Concertele de Craciun pe care le sustine Stefan Banica la Sala Palatului in luna decembrie au devenit deja un eveniment reper in calendarul sfarsitului de an, ajungand in 2011 la editia, aniversara, cu numarul 10.

 
Stefan Banica a anuntat initial ca va sustine 3 concerte Extraordinare de Craciun, pe 14 decembrie, 15 decembrie si 16 decembrie 2011. La cererea spectatorilor, au fost programate, inca doua concerte suplimentare, pe 17 si 18 decembrie 2011!
 
Spectacolul Stefan Banica - Aniversare la 10 ani a fost anuntat ca fiind cel mai spectaculos de pana acum, un spectacol cu totul deosebit care va incerca sa surprinda esenta si povestile tuturor celor 10 ani de existenta a spectacolului.
 
Mesajul lui Stefan Banica pentru fani este urmatorul:
“ Este un an special, pentru ca implinim 10 ani neintrerupti de existenta a concertelor de Craciun. Am creat o traditie si sunt foarte mandru de acest lucru. An de an vin la aceste concerte oameni din multe orase ale tarii, nu numai bucuresteni, unii vin chiar din strainatate, lucru care ma maguleste, dar ma si responsabilizeaza enorm. In 10 ani am lansat multe cantece care au devenit hituri, amploarea evenimentului a crescut de la an la an, am investit in productia propriu-zisa a show-ului – decor, lumini, grafica, muzicieni, dansatori, costume – si, deloc de neglijat si, probabil, cel mai important aspect pentru mine si membrii trupei mele, care sunt ca o a doua familie, in acesti 10 ani s-au nascut si au crescut copiii nostri. Multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi in acest deceniu si va astept sa sarbatorim impreuna o seara pe care o putem face de neuitat!“

 
Pentru ca intr-adevar Stefan Banica doreste sa le ureze Craciun Fericit tuturor, asa ca a mai organizat inca doua Concerte Extraordinare de Craciun la Sala Palatului din Bucuresti, pe 17 si 18 decembrie 2011. 
 
Detalii despre bilete, despre modul in care puteti intra in posesia lor, mai multe informatii despre spectacol, gasiti aici!  
 
Ai fost la vreunul din Concertele de Craciun sustinute in ultimii 10 ani de Stefan Banica la Sala Palatului? Mergi (si) anul acesta?
 
In incheiere va propun o scurta recenzie si mai multe poze. de la unul din Concertele de Craciun pe care Stefan Banica le-a sustinut in anii trecuti.
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL