Trupa Hypnotique in deschidere la Richard Clayderman

Hypnotique e trupa care va urca pe scena in deschiderea spectacolului pe care il va sustine Richard Clayderman la Sala Palatului din Bucuresti!

Au mai ramas aproximativ trei saptamani pana la concertul celebrului Richard Clayderman. Pana cand artistul va urca pe scena alaturi de Camerata Regala, publicul va fi introdus in atmosfera muzicii mirifice a pianistului de catre o formatie inedita in spatiul romanesc.
 
Fetele de la Hypnotique vor incanta spectactorii cu stilul lor neobisnuit. Este singura trupa de electric violin din Europa si ofera o prestatie deosebita, abordand atat genul clasic cat si elemente din muzica pop, folclorica sau ambientala. Formatia a debutat pe scena Festivalului George Enescu si are in palmares numeroase premii, precum si concerte sustinute in Marea Britanie, la Ambasada Romaniei la Londra sau la Universitatea din Canterbury.

Phoenix Entertainment Classics aduce in fata publicului roman pe cel mai bine cotat pianist francez al tuturor timpurilor. Richard Clayderman, supranumit „Prince of Romance”,  va oferi un concert extraordinar, pe 21 martie,  fiind acompaniat de catre Camerata Regala. Melodii de succes precum „Ballade pour Adeline” vor rasuna in spatiul Salii Palatului si vor fermeca auditoriul, oferindu-le doua ore de romantism si reverie.
 
Richard Clayderman este unul dintre cei mai de succes artisti ai Frantei, iar discurile sale se vand in peste 70 de milioane de copii in mai mult de 57 de tari. Salile in care concerteaza sunt neincapatoare, iar numarul prestatiilor sale depaseste 200 de evenimente pe an.
 
Hypnotique vor urca asadae pe scena de la Sala Palatului, pe 21 martie 2013, pentru a prefata concertul lui Richard Clayderman.
 
Ce spuneti de muzica fetelor?
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL