Ultimele bilete la concertul Marelui Cor al Armatei Rosii la Bucuresti

Biletele la concertul de la Bucuresti al Ansamblului Alexandrov, Marele Cor al Armatei Rosii (17 noiembrie) sunt pe cale de epuizare. Spectacolul rusilor va fi deschis de micutii interpreti de la Cor cu Dor, sub bagheta Teodorei Jaworski.

"The Great Revival" este inchinat memoriei membrilor Ansamblului care au pierit in accidentul aviatic de anul trecut si va prezenta un repertoriu integral rusesc.

Cor cu Dor a fost infiintat la finalul anului trecut. Repetitiile au inceput cu doar 8 copii, insa in scurt timp ansamblul a ajuns sa aiba 30 de membri cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani. Micile vedete au fost invitate in emisiuni televizate alaturi de Grigore Lese, la Pro TV, unde au cantat impreuna cu un concurent din emisiunea Romanii au Talent, au participat la emisiunea Next Star, au avut concerte la biserica Sf. Iosif, in cadrul festivalulului Opera Copiilor din parcul Herastrau. Au impartit scena cu voci de aur ale muzicii romanesti, precum Loredana, Andra, Ducu Bertzi sau Nicu Alifantis, au fost invitati de onoare ai Galei Cantus Mundi din Alba Iulia si au uimit pe scena Ateneului Roman alaturi de Corul National de Camera Madrigal-Marin Constantin.

In ultimii 30 de ani de activitate, Ansamblul Corului Alexandrov a oferit peste 7.000 de reprezentatii, in mai multe limbi, in fata a peste 20 de milioane de spectatori entuziasti. Pe langa incontestabilul talent muzical al membrilor Ansamblului, spectatorii din intreaga lume indragesc spectacolele Corului si pentru prezenta scenica si prestanta oferita de mandra uniforma militara. Ultimele bilete pentru concertul Ansamblului Alexandrov de la Bucuresti sunt disponibile la preturile de 100, 150 si 200 de lei si pot fi cumparate online, prin eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro si bilete.ro, si in format fizic, de la casele de bilete ale Salii Palatului din Bucuresti, oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si din magazinele Vodafone.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL