Vama in Garajul Europa FM (Poze & Video)

Formatia Vama a fost invitata aseara sa sustina un concert "ca la inceputuri" in Garajul Europa FM.

Seria de concerte din Garajul Europa FM a continuat aseara cu spectacolul oferit de trupa Vama. Show-ul a inceput la ora 19:30 si a fost transmis live pe Europa FM si Music Channel.  De asemenea, fanii trupei Vama au putut urmari concertul live pe pagina de Facebook Vama.

 

Garajul a fost arhiplin, semn ca formatia Vama e destul de iubita in Bucuresti. Alaturi de acestia am vazut-o si pe Iarina Demian, mama lui Tudor Chirila, care a venit sa vada prestatia fiului sau, asa cum face la majoritatea concertelor din Bucuresti.

Pe langa piese celebre precum "Nu am chef azi", "Vara asta", "La radio" sau "18 ani" de pe vremea Vama Veche, am ascultat si piese de pe primul album Vama, "Pe sarma", "Dumnezeu nu apare la stiri" si "Undeva in Vama", dar si cateva piese de pe viitorul album Vama: "Regatul meu pe-un vis", "Cantec de gasit", "Departare" si cateva acorduri din noul single "Copilul care alearga catre mare", care va fi lansat saptamana viitoare.

Ce v-am povestit mai sus s-a intamplat doar in ora cat concertul a fost transmis live la radio Europa FM si pe Music Channel. Dupa ce-am iesit din direct, concertul a mai continuat inca o ora, spre bucuria tuturor celor prezenti in Garajul Europa FM.

Asa cum spunea si George Zafiu, a fost cea mai mare nebunie de pana acum din garaj, formatia Vama reusind sa creeze o atmosfera de invidiat.

   

In cea de-a doua ora de concert am ascultat piese precum "V.S.T.", "Cantec prost", "Ultimul om", "Epilog", "Suflet normal", "17" si au incheiat, la bis, cu "Omul plajei".

Saptamana viitoare Vama canta din nou in Bucuresti, cu ocazia lansarii videoclipului si a piesei "Copilul care alearga catre mare". Concertul va avea loc joi, 3 noiembrie in The Silver Church Club, de la ora 22:00.

  

Pana atunci, va lasam cu cateva poze din Garajul Europa FM pe pagina noasta de Facebook si cu poze de la filmarile videoclipului "Copilul care alearga catre mare".

Ati fost in Garajul Europa FM la concertul Vama? L-ati ascultat la radio sau l-ati vazut la TV sau pe Facebook? Cum vi s-a parut?

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL