Vita de Vie - un concert exceptional acustic la Opera Romana (Poze)

Aseara formatia Vita de Vie ne-a oferit un concert acustic de neuitat la Opera Romana. Au sarbatorit intr-un mod pur si simplu exceptional varsta de 15 ani de cariera.

Merg de ceva ani la concertele Vita de Vie, dar ce s-a intamplat in seara de 20 martie 2012 la Opera o sa ramana mult timp in amintirea mea.

 

Atunci cand esti obisnuit sa faci pogo si sa sari ca toate alea pe melodiile lor, parca nu-ti imaginezi ca Vita de Vie poate canta si acustic si ca poti sta la un concert de-al lor pe scaun.

Dar Adi Despot si ai lui sunt muzicieni profesionisti si au stiut sa transforme acest concert aniversar intr-un tribut propriu, pentru toata munca si dedicatia pe care au acordat-o muzicii in toti acesti 15 ani de cariera.

  

Intregul spectacol, incluzand aici si luminile si imaginile proiectate pe ecranele "tablou" din spatele scenei, a fost extraordinar de bine gandit si fiecare pe fiecare melodie intram parca intr-o alta stare. 

Sa asculti piese ca "Vinolamine", "Sunetul mai tare" sau "Basul si cu toba mare" in varianta acustica reprezinta intr-adevar ceva deosebit. "S-a vazut antrenamentul" si ca Vita de Vie a muncit destul de mult pentru ca acest concert sa ne fie livrat in forma in care l-am primit noi aseara si publicul timisorean in week-endul ce tocmai a trecut.

  

Mi-au placut foarte mult doua momente ale spectacolului si anume interpretarea acustica a melodiei "Sunetul mai tare", iar cei care au fost in sala stiu despre ce este vorba, si varianta acustica a piesei "Varza", in duet cu Alexandrina Hristov. Nu trebuie uitati nici Tudor Chirila si Eugen Caminschi de la Vama, care au cantat si ei o piesa alaturi de Vita de Vie.

Modul in care au fost adaptate piesele celor de la Vita de Vie dovedesc inca o data cat de ingeniosi si talentati sunt acesti muzicieni. Sincer, ma bucur enorm ca am avut ocazia sa cresc alaturi de aceasta formatie si sper sa continue sa faca in continuare muzica la fel de buna calitativ ca si pana acum.

  

Pentru concertul de aseara trebuie felicitati in primul rand membrii formatiei Vita de Vie: Adrian Despot, Adrian Ciuplea, Cezar Popescu, Sorin "Pupe" Tanase si Sorin Danescu, iar in al doilea rand organizatorilor de la Phoenix Entertainment si tuturor celor din echipa tehnica. A iesit, cum ar spune colegul bimus, "ceva de vis".

Sper ca acest proiect acustic sa se transforme intr-un turneu national.

 

Va recomand cu caldura sa mergeti vineri seara din Jukebox Venue, acolo unde Vita de Vie va sustine un nou concert acustic.  Pana atunci va las acum cu cateva poze facute de mine aseara, din toate ungiurile posibile si imposibile. 

Voi ati fost aseara la concertul acustic Vita de Vie? Voua cum vi s-a parut?

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro


2 comentarii

  • a fost minunat, te-am vazut cum te agitai sa iei cele mai bune cadre. bv!

  • Si eu am cam crescut cu Despot & co, motiv pentru care concertul lor m-a tulburat destul de mult. Am scris aici despre cum mi s-a parut: http://plajacuganduri.blogspot.com/2012/03/concert-aniversar-vita-de-vie.html

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL