Cum a fost la petrecerea #WeGlobalSummerVibes (galerie foto)

Hit-urile verii la petrecerea #WeGlobal - 17 dintre artistii label-ului au urcat pe scena si au dat startul unei veri pline de muzica de calitate.

Marti, 13 iunie 2017, la Nuba Summer Vibes, vedetele autohtone au venit la petrecerea #WeGlobal pentru a incepe vara pe ritmul celor mai tari hituri din Romania.

Pe langa cei 50 de influenceri Global care au transmis LIVE pe Facebook de la Nuba Summer Vibes, au fost prezenti si Andreea Esca, Smiley, Alex Velea, Dorian Popa, Sisu, PUYA, Dan Bitman, Dani Otil, Laura Belecciu, Razvan Simion, Gabriel Cotabita, Veronica Pascu, Bianca Dragusanu, Liviu Teodorescu, Xonia.

Conceptul Global Party va deveni o traditie care strange pe aceeasi scena toti artistii Global Records si cei mai relevanti influenceri, la nivel local.

Pe scena au urcat Amadeea Violin, DARA, Julie Mayaya, Karmen, Nicoleta Nuca, Achi cu Spike, Eneli, Vanotek, Lori Ciobotaru, The Motans, Irina Rimes, Raluka, Antonia, Delia, Carla’s Dreams, care au cantat cele mai noi hituri ale verii. Datorita rezultatelor obtinute la nivel international, Global Records isi extinde portofoliul cu divizia Global Latin, cu artisti din America Centrala si de Sud. La petrecere au fost prezentati in premiera primii artisti semnati la Global Latin: Kryan, Fabyan Sanchez, Micke Moreno si Yoandri.

#WeGlobal pentru ca o echipa de tineri creativi si-au unit talentul, au avut curaj sa viseze, si cu ambitie si inovatie, au atins succesul la nivel international.

Casa de discuri si agentia de influencers marketing reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL