Evanescence, in concert la Arenele Romane

Fanii Evanescence au din nou motive de bucurie. Duminica, 15 septembrie 2019, incepand cu orele 20:00, Evanescence va concerta la Bucuresti, la Arenele Romane, in cadrul unui concert in aer liber, parte a turneului lor european din care mai fac parte tari precum Elvetia, Cehia, Italia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria sau Rusia.Biletele s-au pus deja in vanzare de pe 3 mai, iar primele 300 de bilete au un pret special. In plus, se vor mai pune in vanzare 40 de suplimente Meet & Greet si 60 de suplimente Soundcheck Package.

Pretul biletelor:

•    Teren (fara loc, in fata scenei) - 229  lei in earlybird, 259 in presale si 280 la intrare
•    Premium (cu loc) - 319 lei in earlybird, 349 lei in presale si 380 la intrare
•    Acces General (cu loc) - 139 lei in earlybird, 159 lei in presale si 180 lei la intrare

Detalii despre bilete si achizitionarea acestora puteti gasi pe site-ul iabilet.ro.

Dupa turneul din Statele Unite ale Americii, aflat in plina desfasurare, era normal ca trupa americana sa isi continue “revenirea” si ce modalitate mai buna decat printr-o calatorie in aceasta parte a lumii, calatorie ce va avea, de aceasta data, “14 opriri”.

Prima va fi chiar pe 1 septembrie 2019, in Elvetia, iar turneul va continua pana pe 26 septembrie cu reprezentatii in Italia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Romania, Belarus, Ucraina si Rusia.

Se pare ca acest turneu international nu este singura surpriza pe care ne-o pregatesc cei de la Evanescence. Dupa ce au decretat 2019 “anul intoarcerii la radacini” si la stilul rock care i-a consacrat, trupa pregateste un nou material, o continuare a albumului “Evanescence” din 2011.

Evanescence este o trupa rock americana fondata in 1995, in Arkansas, Statele Unite ale Americii, de catre vocalista si pianista Amy Lee si chitaristul Ben Moody.  Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" si "Best Hard Rock Performance".

Albumul "Fallen" a ramas si in ziua de azi in topul preferintelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platina in intreaga lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reusit sa ramana in top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes in palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat dupa lansare si a fost premiat cu Aur in Australia, Canada si Marea Britanie. In noiembrie 2017, trupa a lansat “Synthesis”, cel mai recent album, care a marcat o schimare stilistica in soundul bandului.
 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL