Experimenteaza aurora boreala cu cele mai noi televizoare LG OLED

Aurora Boreală e unul dintre cele mai impresionante fenomene pe care le putem experimenta. Culorile magice pot fi însă distinse numai în întuneric total, aşa că cea mai bună modalitate de a le vedea fără să ajungi la Poli e cu ajutorul noilor televizoare LG din Gama OLED.

Tehnologia OLED are control la nivel de fiecare pixel – cel mai profund negru şi cea mai realistă şi intensă paleta de culori (perfect black reveals perfect nature), aşa că fotografiile impresionante realizate de Alex Conu cu acest fenomen se vor vedea cât mai aproape de realitate. Numai datorită pixelilor auto-iluminati şi a negrului perfect ce evidenţiază bogăţia şi intensitatea culorilor, imaginile sunt ca în realitate, indiferent de unghiul în care le priveşti, aşa că vei fi imersat complet în frumuseţea Aurorei Boreale.

Renumit pentru proiectele sale de astro-fotografie, Alex Conu se alătura evenimentului de pe 20 mai, din Noaptea Muzeelor, în care sunteţi invitaţi să vă bucuraţi de Aurora Boreală pe noile TV-uri LG OLED 4k şi astfel să trăiţi o experiență impresionantă.

LG OLED TV înseamnă un design desăvârșit şi o imagine incredibilă. LG Pixel Dimming este o cu totul nouă tehnologie posibilă doar cu OLED (Organic Light Emitting Diode / Diodă Organică Emitentă de Lumină). Deoarece fiecare pixel cei peste 8 milioane oferiţi de rezoluţia 4K generează lumină și se pornește și oprește independent, se obține un negru intens și îmbunătățește adâncimea și vivacitatea culorilor prin expresia detaliată de fiecare pixel. Nu este nevoie de iluminare de fundal pentru crearea de imagine, pixelii LG OLED se ocupa direct de acest lucru.

Designul deosebit al LG OLED TV este complimentat de conceptele picture on glass şi picture on wall. Pentru prima dată, un panou ultrasubțire OLED a fost combinat cu o placă transpărea de sticlă. Ca urmare, designul uimitor al televizorului LG OLED se potrivește cu calitatea perfectă a imaginii. Cu o grosime de 3.85mm, vârful de gama OLED W7 este precum o fereastră spre o altă lume.

Noile televizoare OLED au viteză de răspuns uimitoare! Viteza de răspuns a OLED TV este de peste o mie de ori mai bună decât cea a televizoarelor LED. Astfel poţi viziona scenele foarte dinamice în condiţii optime - imaginile vor fi perfect clare şi mişcările fluide. Eliminând aceaste restricţionări date de timpului de răspuns mare şi frecvenţa cadrelor, mişcarea este redată exact ca în viaţa reală.

Fie că sunteţi fani ai astronomiei, fie că nu, pe 20 mai, incepand cu ora 19.00 aveţi ocazia, ca alături de LG, la ARCUB GABROVENI, să trăiţi o experienţă intensă, iar de la Alex Conu să aflaţi în detaliu despre fenomenul aurorei boreale şi despre modul în care poate fi imortalizat şi expus publicului larg. Mai multe detalii puteți găsi aici (link către www.lgoled.com/eveniment) dar și în pagina evenimentului de pe facebook - https://www.facebook.com/events/1883084311966496/.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL