Anda Adam & Connect-R - Surrender (Eurovision 2010)

Continuam prezentarea pieselor finaliste de la Selectia Nationala Eurovision 2010. A venit randul Andei Adam si al lui Connect-R cu piesa "Surrender", varianta nemasterizata, deci nu este varianta finala ;)

Vom prezenta restul pieselor pe masura ce apar.


29 comentarii

 • Seamana cu Britney Spears Toxic

 • 22. Gabriela in 29.01.2010 /19:55

  Si eu zic ca piesa se va bate la primele locuri. Ce este cert din punctul meu de vedere este faptul ca Eurovisionul este o competitie la care conteaza mai multe elemente: piesa, interpretii, show-ul etc. Iar Anda si Contecte-R sunt 2 profesionisti in ceea ce fac si garantat vor sti ce presupune asta si cum trebuie facut astfel incat sa fie bine puse in valoare toate: piesa, ei, spectacolul etc. Mie sincer mi se par nejustificate rautatile de mai sus si chiar nefundamentate. Asa ca eu, pentru a nu fiu nedreapta, astept dom'le sa vina confruntarea finala si apoi imi mai dau cu parerea daca sunt sau nu pregatiti sa ajunga acolo. Have a nice evening!

 • 23. karinasolomom in 30.01.2010 /02:26

  SOMEONE JUST SHOOT ME! Plagiaaaat fratilor cat cuprinde, si din mai multe surse una dintre ele fiind Toxic de la Britney Spears!

 • 24. mariusica in 30.01.2010 /12:20

  piesa antrenanta. poate putin prea balcanica.insa toata lumea merge pe ideea ca dam ceea ce se cere. nash zice ca e cel mai bine...

 • 25. DJ Darck in 31.01.2010 /22:04

  Praf! Muci! Jalnic! De cel putin 10 ori mai buna piesa Lorei, iar Sonny Flame face "susu" pe Connect-r! Hi, hi...happy

 • Eu am fost fana Britney si am ascultat Toxic cred ca de 10000 de ori in viata mea...si piesa asta nu are nici o treaba cu Toxic...mai cumparati si voi niste betisoare ca nu sunt scumpe big grin

 • 27. somebody in 05.02.2010 /14:38

  Piesa este buna...pacat ca nu va castiga(desi imi doresc asta).Oricum din Romania nu pleaca cea mai buna piesa(ex:Todomondo,unde piesa Dracula my love ar fi castigat un loc mai bun....Nico ft. Mirita ......etc.).Cei din afara vor vota o piesa care va prinde nu conteza ca e balcanica sau nu....ex:vedeti succesul Innei afara...lumea a apreciat piesa (iar mari nostri compozitori au spus ca sunt versuri "simple" si ca e plina de "bum bum").Si ce artist/artista de la noi a mai ajuns in Bildboard?Trebuie sa mearga la Oslo o piesa energica,cu un show bun(nu conteaza cine o canta).....iar acea piesa nu trebuie "memorata"de la prima auditie,ea trebuie sa "trezeasca ceva in tine",sa te faca sa sari in sus si sa o mai asculti odata.

 • Ouch..bine ca n-am castigat. Ne faceam de ras 98, 3 % cu melodia asta . Nu pot s-o diger deloc pe Anda Adam, canta prost, arata naspa si... pe deasupra (culmea culmilor ?!?!?!) e o scoropie care si-o trage cu cel mai frumos prezentator meteo..Victor love struck .
  PS: Nu-mi place piesa.

 • Aa, to eu sunt big grin Ce-o fi vazut Victor la ea...nu pot sa-mi explic.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL