Ce trebuie sa stii inainte de a merge anul acesta la Electric Castle Festival!

Cea de-a patra editie a Electric Castle Festival vine cu cateva schimbari majore, atat ca nivel al line-up-ului, cat si al organizarii spatiului de festival. Iata ce trebuie sa stii inainte sa ajungi anul acesta la Bontida.

Cum ajungi la festival cu masina

Anul acesta o sa fie mult mai usor sa ajungi in Bontida. Pentru a evita blocajele in trafic, organizatorii au gandit doua rute diferite pentru autoturisme si autobuze, astfel incat ele nu se vor mai intersecta. Accesul autoturismelor se va face pe drumul care leaga localitatea Rascruci de Bontida, in timp ce autobuzele vor merge pe traseul clasic, prin sat.

Cei cazati in sat, la localnici, vor avea nevoie de un permis special de acces pentru masina pe care il pot obtine direct de la gazde. Pe toata perioada festivalului vor exista echipaje speciale care vor dirija circulatia; participantii vor trebui doar sa fie atenti la acestea si la signalistica speciala.

Echipa festivalului a amenajat 4.000 de locuri de parcare, tariful fiind de 15 lei pentru o intrare. Amplasarea parcarilor o poti gasi pe harta festivalului, dar cel mai la indemana este sa folosesti aplicatia Electric Castle, care te poate ghida inspre acestea.

Cum ajungi la festival cu autobuzul

Linia de autobuz este disponibila incepand de miercuri, 13 iulie, la pranz, pana luni, 18 iulie. Cursele vor circula non-stop, zi si noapte, o data la 25 de minute. Punctul de plecare din Cluj-Napoca va fi Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar biletele se vor putea cumpara din statii cu 7 lei.

Cum ajungi la festival cu trenul

Majoritatea curselor de tren vor avea, pe perioada festivalului, opriri in gara din Bontida. In 18 iulie, garniturile de tren care circula pe ruta Cluj – Bucuresti vor avea vagoane suplimentare.

S-a mutat intarea in festival

Poarta de intrare in festival este, anul acesta, amplasata in cu totul alt loc; verifica pe harta inainte de a ajunge sau vei fi ghidat de echipele speciale. Pentru cei cazati in campingul premium, exista si acces direct de acolo in incinta festivalului.

Plesteste contactless cu bratara de festival

Electric Castle este primul festival din Romania care, in parteneriat cu Banca Transilvania, implementeaza accesul prin bratari dotate cu sistem RFID, ceea ce inseamna că vei aloca mult mai putin timp pentru a intra in incinta sau pentru orice achizitii.

Pentru a profita la maxim de acest sistem, intra pe www.electriccastle.ro si crează contul care iti permite sa alimentezi bratara direct de pe card. Nu va mai trebui sa faci acest lucru in festival, vei recupera mult mai usor sumele necheltuite, ai in timp real o situatie a banilor de care dispui si in plus, daca alimentezi cu un card Mastercard sau Maestro poti castiga acces in zona VIP a festivalului.

Toate platile in festival vor putea fi facute doar prin intermediul bratarii; nu se accepta cash. Dacă nu dispui de un card bancar sau daca nu reusesti sa-ti creezi contul online, vei putea alimenta bratara in unul dintre punctele special amenajate.

Descarca aplicatia Electric Castle

Descarca aplicatia Electric Castle, disponibila atat pe iOS cat si pe Android. Va fi cel mai util ghid al tau. Aici gasesti si lista tuturor regulilor, deci vei stii ce e permis si ce nu in festival. Iti poti face program personalizat pe zile, poti sa-ti gasesti prietenii in festival sau daca te ratacesti aplicatia te va ghida catre cortul sau masina ta.

Regulamentul este disponibil si online, pe https://electriccastle.ro/info/rules

Cine intra gratuit la festival?

Si anul acesta, există cateva categorii cu acces special in festival. Toti copiii cu varsta de pana la 12 ani au gratuitate, insa trebuie sa fie insotiti de un adult.

Persoanele cu dizabilitati au acces gratuit, cu conditia sa poata face dovada in baza certificatului special emis de autoritati. Exista deja o lista speciala deschisa pentru acestea, cei care doresc sa se inscrie o pot face printr-un email pe adresa contact@electriccastle.ro. Insotitorii persoanelor cu dizabilitati beneficiaza de o reducere de 50%.

----

Electric Castle Festival are loc in perioada 14-17 iulie 2016 langa Castelul Banffy din Bontida, jud. Cluj. Skrillex, Bring me the Horizon, Bastille, Sigur Ros, Paul Kalkbrenner, Enter Shikari, Rusko si multi altii completeaza line-up-ul celei mai mari editii a festivalului de pana acum.

 

How to survive in a music festival

This is how you can survive in a music festival! For more tips and tricks check out our website.

Posted by Electric Castle on Thursday, 7 July 2016

 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL