Children of Bodom, Vama si alte surprize la Peninsula 2012

Festivalul Peninsula 2012, editia a 10 a evenimentului anunta o noua serie de invitati. Vom avea parte de metal, de muzica irlandeza, de electrock si nu numai, cu Children of Bodom, Vama, Sarmalele Reci, Firkin, Rehab Nation si nu numai, intre 23 si 26 august 2012, la complexul Week-end din Targu Mures. 

 
 
Metal, muzica irlandeza si trupe preferate la Peninsula 2012.
 
Superlativele se aliniaza din nou in luna august la cel mai mare festival din tara, Peninsula, care va rasuna, in ultima din cele patru zile de desfasurare, pe ritmuri de metal.
 
Children of Bodom, una din cele mai cunoscute trupe de metal din lume, va canta pentru peninsulari pe 26 august. Finlandezii au o cariera de aproape 20 de ani in care au lansat sapte albume de studio, au strans fani in intreaga lume si au reusit sa inglobeze in muzica lor mai multe genuri de metal, de la power pana la melodic death. Ultimul lor disc, Relentless Reckless Forever, s-a vandut in 10.000 de exemplare, in prima zi de lansare, in Finlanda, si a atins 100.000 de exemplare vandute in lumea intreaga, la doar o zi de la aparitia pe piata. 
 
O surpriza placuta va fi anul acesta, cu siguranta, trupa Firkin din Ungaria, care se autodescrie drept “crazy irish jumping” si promite sa faca o petrecere de top la Peninsula 2012! Hituri irlandeze cunoscute precum Whiskey in the Jar sau Wild Rover capata un suflu dinamic si proaspat in interpretarea trupei, iar fanii nu intarzie sa apara: primul lor album, Firkinfull of Beer, aparut in 2009, a ajuns la statutul de “disc de aur” in Ungaria. Turneul european din 2012 al formatiei va include si Festivalul Peninsula!  

Trupele din Romania vor fi nelipsite pe malul Muresului, fie ca vorbim de Vama  sau Sarmalele Reci, care vor canta pe 25 august – doua formatii care nu au dezamagit peninsularii niciodata! 
 
Vama a lansat pe 16 mai un nou album, intitulat simplu “Vama 2012”, materialul discografic fiind inclus in recitalul lui Tudor Chirila &Co, alaturi de hiturile binecunoscute ale baietilor.  
 
Rehab Nation revine la Peninsula dupa ce tinerii au castigat locul trei la concursul de talente organizat anul trecut la festival, concurs care a dat posibilitatea unui numar de 16 formatii sa cante live si sa impresioneze publicul si juriul.  
 
Pe 26 august colorStar va canta din nou pentru peninsulari, trupa de electrock din Ungaria aducand si melodii noi, incluse in cel de al cincelea album, “Flow”, lansat in luna mai a acestui an. 

Cele mai proaspete informatii despre cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula le puteti gasi si anul acesta pe pagina oficiala www.peninsula.ro, precum si pe pagina de Facebook a evenimentului. 
 
Festivalul Peninsula 2012 va avea loc intre 23 si 26 august pe malul Muresului, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend din Targu Mures. 
Saptamana trecuta aveam primele informatii legate de Festivalul Peninsula 2012, atunci am aflat ca ii vom vedea pe ATB, Babylon Circus, Josh Gallaghan sau New Model Army dar si detalii despre pretul surpriza al biletelor si abonamentelor
 
Organizatorii Peninsula 2012 continua sa ne dezvalui numele de pe afis, azi am aflat de Children of Bodom, Vama, Sarmalele Reci, Firkin, Rehab Nation si colorStar.
 
Pe cine crezi ca vom mai vedea intre 23 si 26 august la Festivalul Peninsula 2012? 
 
Ce trupe ai vrea sa se mai regaseasca printre invitati?
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL