Cum sa iti iei primul abonament la Electric Castle Festival 2016!

Cea de-a patra editie a Electric Castle Festival  va avea loc intre 14 si 17 iulie 2016 pe domeniile castelului Banffy din Bontida. Iata ce trebuie sa faci pentru a pune mana primul pe un bilet!

Anul acesta festivalul a fost sold-out, 97.000 de "electrici" fiind prezenti in cele patru zile de festival, alaturi de trupe precum The Prodigy, Rudimental, The Parov Stelar Band, Fatboy Slim, The Glitch Mob, The Cat Empire si multi altii.

Pentru achizitionarea abonamentelor pentru editia din 2016,organizatorii au implementat un nou sistem, astfel ca primele 5.000 de abonamente vor fi oferite la pretul de 219 lei. Pentru a prinde insa unul din aceste abonamente, trebuie sa va inregistrati in perioada 15 octombrie - 4 noiembrie pe site-ul festivalului.

Abonamentele Early Bird pentru Electric Castle Festival vor fi puse in vanzare pe 5 noiembrie doar celor inregistrati, urmand ca dupa epuizarea lor, pretul acestora sa creasca. Astfel, primii 5.000 de norocosi vor avea ocazia de a-si cumpara cele mai ieftine abonamente la festival si sa stea linistiti pana la vara.

La editia din 2015, toate abonamentele au fost vandute inca dinaintea festivalului, Electric Castle fiind sold-out la deschidere, cand se mai puteau achizitiona doar bilete pentru o zi, dar si acelea in numar limitat.

„Pentru viitoarea editie, le dam ocazia fanilor Electric Castle sa isi asigure un loc din   timp, la cel mai mic pret disponibil, printr-un sistem de inregistrari online”, spune Andi Vanca, PR Manager Electric Castle.

Pentru editia de anul viitor, Electric Castle Festival a schimbat din nou perioada de desfasurare, urmand ca festivalul sa aiba loc pentru prima data in luna iulie. In speranta ca nu va mai ploua, ne gandim deja cu nerabdare la EC 2016 intre 14-17 iulie.!

Cele mai tari meme-uri cu ploaia de la Electric Castle Festival!

 

Inca nu a fost anuntat niciun nume de pe line-up, dar cred ca este mai putin important acest lucru. Atmosfera de la Electric Castle Festival te face sa uiti de cine e pe scena asa ca indiferent de artistii care vor veni, sunt convins ca o sa fie o editie de neuitat.

REMEBER: Cum a fost la prima editie Electric Castle Festival!!

 

Vom afla insa primele trupe de pe afisul Electric Castle Festival 2016 in luna decembrie. Anul 2016 va aduce mari schimbari si in aspectul festivalului, organizatorii promitand ca vor pune foarte mult accent pe confortul oamenilor in festival pentru a le oferi acestora o experienta de festival completa.

Voi ati fost pana acum la Electric Castle? Cum vi s-a parut atmosfera?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL