DET Open Air 2018, un nou festival in Romania

Pe 11 mai 2018, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui prima editie a DET Open Air (DOA). Aceasta este o idee experimentala, gandita ca o incercare de a revigora scena metal romaneasca, prin identificarea unor posibile noi talente si scoaterea lor „mai in fata”, in cadrul unui eveniment de amploare. Primele 200 de bilete costa doar 45 de lei!

DOA nu va avea campanii de like-uri pe Facebook, ci va fi centrat pe dorinta trupelor de a face un pas in afara zonei lor de confort, pas care le poate ajuta cu adevarat sa creasca. Ne intereseaza mai mult activitatea trupelor noi (concerte, demo-uri, albume) si nu ce se intampla pe social media, intrucat ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce se intampla pe scena. Revenim curand cu informatii despre cum poate ajunge trupa ta sa cante la DOA.

Ca si scop pe termen mediu, DET Open Air isi propune sa evolueze de la un eveniment de nisa catre unul la care sa poata aspira formatiile aflate la inceput de drum. Daca se va dovedi ca principiul functioneaza, vom incerca sa ridicam standardele si sa avem ca invitati trupe din afara tarii. DET Open Air se bazeaza pe sprijinul celor care vor sa contribuie la dezvoltarea muzicala a scenei, descoperind si sustinand formatii noi. Inspirati de ideea lui Sabaton Open Air, speram sa putem aplica in Romania o reteta care functioneaza in afara tarii.

Prima trupa anuntata pentru DET Open Air 2018 suntem noi, organizatorii, adica Bucovina!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

- Earlybird – primele 200 de bilete: 45 lei
- Presale – 50 respectiv 60 lei
- La intrare – 70 lei
Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL