Luminita Anghel, Tony Tomas, Adrian Piper - Save Their Lives (Eurovision 2010)

Monica (Crashsky) a primit in aceasta noapte o alta piesa participanta la Eurovision 2010. Melodia "Save Their Lives" este interpretata de Luminita Anghel, Tony Tomas si Adrian Piper, iar compozitorul ei este Eduard Carcota. Piesa este in memoriam Michael Jackson.

Cu aceasta ocazie Monica i-a luat si un scurt interviu Luminitei, pe care va invitam sa il cititi aici.

Puteti asculta varianta finala a piesei in continuare.

sursa foto.


29 comentarii

 • 21. Victoria in 03.02.2010 /02:49

  Hey Romanians, THIS IS IT!!!!

  Daca intradevar vreti sa va clasati pe un loc bun, alegeti aceasta melodie.. Luminita is good....very good!!!! Si Carcota stie ce face...

  Geez....come on!!! Votati aceasta piesa...

  Mult success!

  V

 • 22. dina marcu in 05.02.2010 /00:29

  MELODIA ESTE FOARTE BUNA , ARE MESAJ , FORTA ,DINAMISM , EXACT CE TREBUIE LA EUROVISION. CU TOATE ASTEA , DESI TONY TAMAS IMI PLACE , CONSIDER NEINSPIRATA ASOCIEREA VOCILOR . SI EU CRED CA LUMINITA SINGURA , EVENTUAL UN SCURT PASAJ INTERPRETAT DE O VOCE DE COPIL (CEEA CE NU STIU DACA REGULAMENTUL PERMITE ),AR FI FOST MULT MAI DE EFECT. IN AFARA DE ASTA , SPER CA TVR SA SE GANDEASCA LA UN ,SHOW ORIGINAL , CA ANUL TRECUT NE-AM FACUT DE KAKAO SI PE PARTEA ASTA . SUCCES PIESEI !!!

 • e singura piesa care poate face fatza concurentzei la oslo . chiar cred ca poate castiga !!!!!!!

 • 24. hailei_2007 in 06.02.2010 /22:06

  Imi place foarte mult, mi se pare perfecta pentru Eurovision care totusi nu e un concurs pentru generatia foarte tanara.

 • Melodia este f. buna. Subscriu ideii ca Luminita o poate acoperi si singura cu inca 2 voci mult mai bune, gen Vlad Mirita si Mihai Bogdan....La Oslo, pe scena, fara 3 voci absolut impecabile, unde ...sa fim seriosi ce show grozav, de exceptie poate fi organizat,,,,cu inca 3 figuranti pe scena, caci maximul de personae admise pe scena pot fi doar 6....deci 3 canta si cel mult alte 3 personae vor face ceva...nu stiu ce ar fi cel mai potrivit....dar fara voci.repet fara 3 voci care sa te patrunda ...nu avemi nicio sansa, nici chiar sa prindem Finala! Sa dea Domnul sa gresesc!

  Totusi o alta varianta ar fi fost come along...dar nu cu cei doi protagonisti ci tot asa cu 2 voci superbe,,, cum ar fi fost Nico cu Luminita sau una dintre ele cu un tenero tanar....
  Paula nu are volum pentru o scena cu zeci de mii de spectatori in sala...Ea este cantareata de Ateneu!

 • Sa fim seriosi.Am gasit acest articol langa clipul fetelor de la Blaxy Girl.Mie mi se pare o prea mare asemanare intre clipul "Save the World" a trupei Blaxy si "Save Their Lives"al Luminitei,Tony si Mircea.De ce nu au concurat si Blaxy? Cred ca nu avea sanse Luminita in fata fetelor.Dar de ce asa mare asemanare? Nu cumva le-ati furat ideea? laughing
  JALNIC SI FOARTE URAT DIN PARTEA VOASTRA.

 • bineinteles ca e copiata ideea de la blaxy. stiau ca nu vor mai participa cu piesa , stiau ca tvr1 nu le va califica sa fie un ghimpe pentru luminita si atunci hai sa facem o piesa in stilul asta ca e clar ca e de succes ideea. oricum melodia asta e atat de prafuita compozitional, festivaliera, mergea la mamaia 2007, dar nu pentru oslo. instrumentalul lasa de dorit enorm. cei trei sunt penibili, rigizi, lipsiti de..multe.Pacat de vocea luminitei, desi nu mai e ce a fost cu sistem.

 • 28. crystyna yrymescu in 21.02.2010 /20:18

  extraordinara piesa,transmite si scoate in evidenta adevarul defapt,cred ca no sa stea indiferent nici-un jiuriu ,nu are cum sa nu fie observata mai ales ca uni se regasesc in ia si ar avea de invatat.chiar daca ma repet ,dar,as adauga ceva oricum o coregrafie deosebita nu prea are cum sa aibe dar as acoperii scena cu trei instrumentisti de la sistem cu instrumentele lor muzicale,,deosebite,drujbe ,polidiscuri ,,sau orice instrument care face putina lumina si un pic de efect.a-ti vazut reactia publicului in 2005 ,toata sala a fost stupefiata de imagine,si de shou ,sper din tot sufletul sa facem si anul acesta aceiasi figura, daca nu mai buna .votati aceasta melodie ,merita ,,,cristina irimescu,,,

 • 29. elenutza in 06.03.2010 /16:42

  e cea mai buna piesa ,in acesta pisa puteti regasi macar putin din suferinta oamenilor de pretutindeni iar daca o sa treaca de selectia romanilor sigur va lua un loc de frunte cu aceasta piesa ,are o voce miraculoasa care te atinge pe suflet iar vocea lui tony o completeza perfect BAFTA LUMINITA ,TONY SI INTREAGA ECHIPA CARE SE OCUPA DE ACEASATA MELODIE SUPERBA!!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL