Macklemore & Ryan Lewis si Iggy Azalea au facut show la Sziget Festival 2017!

Cea de-a doua zi a editie aniversare Sziget Festival a inceput cu voluptoasa austalianca Iggy Azalea, care a lasat publicul cu gura cascata nu numai datorita formelor sale dar si show-ului pe care l-a facut.

 
 
 
Aceasta a incins atmosfera pentru duo-ul suedez Galantis, care au luat locul Ritei Ora, al carei concert s-a anulat. Totusi, noi am apucat sa o vedem in urma cu o luna la Neversea, la Constanta. 
Petrecerea zilei, Color Party, pe acelasi principiu cu The Color Run, a fost amanata, din pacate, pentru o alta zi deoarece prognoza meteo nu permitea desfasurarea acesteia. Ploaia si vantul puternic au impiedicat organizarea, insa asteptam cu nerabdare ziua de marti.
 
 
Mult asteptatii Macklemore & Ryan Lewis au facut un show de exceptie. Simpaticul rapper american a luat o papusa gomnlabila din public pe care a numit-o Uncle Larry iar aceasta l-a acompaniat pe Macklemore in timpul melodiilor "Thrift Shop", "F.D.T. (Fuck Donald Trump)" si "Can't Hold Us Down". 
 
Nu puteam sa lipsim nici de la britanicii Crystal Fighters, chiar daca i-am vazut si anul trecut in cadrul festivalului de la Buftea, Summer Well. Din nou, nu au dezamagit, acestia facand toata scena A38 sa sara in aer si sa danseze pe ritmurile lor indraznete si electrice. 
 
 
Seara s-a incheiat la scena Jack Daniel's, unde playlist-ul a fost unul clasic, cu muzica rock si punk ce-ti aduceau aminte de tinerete si anii de liceu mult lipsiti de catre noi toti. 
 

Ultima zi din saptamana, dar a treia oficiala din cadrul festivalului, urmeaza sa fie o nebunie, asteptandu-i pe Metronomy si Oh Wonder, acestia incatandu-ne cu prezenta lor ieri la Summer Well, dar si The Chainsmokers, White Lies, Hurts, The Pretty Reckless, The Naked And Famous si Steve Aoki.

Va lasam acum cu o galerie foto din ziua 2 de la Sziget Festival 2017.

Text: Carina Coman

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL