Marele Picnic ShortsUP 2019 - Palatul Mogosoaia

Editia de vara a ShortsUP revine cu experiente noi si inedite, dedicate atat cinematografiei, cat si “culturii picnicului” cu toate activitatile ei conexe. Marele Picnic ShortsUP va avea loc anul acesta in fiecare zi intre 26 si 28 iulie, pe Domeniul Mogosoaia.ShortsUP este unul dintre cele mai indraznete proiecte cinematografice independente de la noi, un eveniment care strange vara de vara o multime de iubitori de filme scurte si de activitati dedicate familiei. 

Anul acesta, Marele Picnic ShortsUP va fi despre film scurt, dar si despre natura, prieteni, familie, sanatate sau sport. Filmele selectionate vor fi vizionate de asta data pe cel mai mare ecran vazut vreodata la Marele Picnic, in cele trei seri de cinema in aer liber.

In plus, in fiecare zi, inainte de inceperea maratonului cinematografic, organizatorii au pregatit multe alte surprize si activitati interesante cum ar fi tur ghidat in Palatul Mogosoaia si imprejurimi, ateliere pentru familii, workshop de orientare, caiace, reading corner, Giant Twister etc.

Asadar, editia de vara ShortsUP 2019 inseamna mai multa aventura, dar si mai multe filme din toate colturile lumii, grupate in trei colectii de scurtmetraje.

Biletele se gasesc in reteaua Eventbook.ro sau in librariile Humanitas si au urmatoarele preturi:

Presale - 20 iunie - 26 iulie:
1 zi - 35 lei
Abonament 2 zile - 65 lei
Abonament 3 zile - 80 lei

On the spot:
1 zi - 40 lei
Abonament 2 zile - 80 lei
Abonament 3 zile - 100 lei

Accesul copiilor până la 12 ani este gratuit.
 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL