Muzica de la Summer Well

A mai ramas mai putin de o zi pana la startul Festivalului Summer Well. Ca sa ne facem incalzirea va propun o foarte scurta prezentare a fiecarui artist care va urca pe scena domeniului Stirbey sambata 13 si duminica 14 august 2011 si mai ales va propun cate un videoclip de la fiecare.

 
 
 
Plan B 
Este in acelasi timp muzician, actor si regizor. S-a impus in muzica cu albumul lansat anul trecut, care a intrat direct pe locul 1 in UK Album Chart "The Defamation of Strickland Banks". Succesul a fost confirmat de pozitiile ocupate de 6 dintr single-urile de pe album. Toate astea i-au adus trofeele: Best British Male Solo Artist la Brit Awards sau Songwriter Of The Year, Best Album si Most Performed Work la Ivor Novello Awards.

 
Noisettes 
Este o trupa indie rock londoneza, pe care am putut-o vedea si anul trecut in Romania. La Summer Well se pare ca vom avea parte de piese noi, pe care le vom regasi si pe viitorul album. Mai jos puteti asculta piesa care i-a consacrat.
 

Mystery Jets
Will Rees, Kai Fish, Kapil Trivedi, Blaine Harrison si tatal acestuia din urma, Henry Harrison se incadreaza in zona indie rock, post punk si chiar psychedelic rock. Au lansat deja patru albume, in aproximativ 6 ani de activitate

 
Graffiti 6
Despre muzica lor ati mai citit pe urban.ro
 

 
Chew Lips 
Un trio britanic de electro-pop. Activeaza din 2008 iar albumul de debut, Unicorn, a fost lansat la inceputul anului trecut. Lor le revine sarcina de a canta in deschiderea festivalului Summer Well
 

 
 
Interpol
Cea mai cunoscuta trupa, poate, dintre cele care vor urca pe scena in acest week-end. Americanii s-au lansat in 2002, si au la activ 4 albume, o multime de single-uri. Nu in ultimul rand, numele festivalului... este si cel al uneia dintre piesele lor. 
 

 
The Raveonettes 
Un duo danez, Sharin Foo si Sune Rose Wagner stabilit in New York, considerat de publicatia NME e responsabil pentru "renasterea muzicii pop-rock americane". Cei doi canta impreuna din 2011 iar ultimul lor album, "Raven in the Grave" a aparut in 2011. Pe scena de la Buftea vom asculta evident multe din noile piese. 
 

 
The Wombats
Cel mai recent album lansat de trio-ul din Liverpool, "This Modern Glitch" a reusit sa convinga pe toata lumea si i-a transformat in trupa indie cea mai intersanta in perioada asta. Oamenii activeaza din 2003 dar au debutat in 2007 cu un material care a obtinut discuri de platina si aur. Sa vedem daca o sa va convinga si pe voi.

 
Chapel Club 
Baietii canta rock alternativ in Londra. Albumul lor de debut a aparut in ianuarie 2011, si se numeste Palace

 
Alex Clare
Un muzician care la un moment dat se pregatea sa devina bucatar. S-a reorientat insa spre muzica, si bine a facut pentru ca albumul "The Lateness of the Hour", lansat in iulie anul acesta a starnit cel putin interesul criticilor si nu numai. 

 
Acestea sunt cele 10 trupe si artisti pe care le vom putea vedea in 13 si 14 august la Buftea in cadrul Summer Well. Vreuna din piesele de mai sus a reusit sa va convinga, asa pe ultima suta de metri, sa mergeti maine la domeniul Stirbey din Buftea?
 
Toate detaliile despre program si organizare le puteti afla din articolele noastre despre Summer Well
 
Nu pot sa inchei fara sa va reamintesc de Control Day Out, atunci cand il veti putea vedea pe Ian Brown. 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL