Overkill, Lake of Tears si W.A.S.P. la OST Fest 2012!

OST FEST 2012 ii anunta pe Overkill, Lake of Tears si W.A.S.P., inca trei nume care sa asigure un weekend plin intre 15 si 17 iunie la Romexpo din Bucuresti! Acestia se alatura unei liste pe care ii regasim pe Megadeth, Europe, Mötley Crüe, Motörhead, Dimmu Borgir. 

 
Inca trei nume mari vor urca pe scena Festivalului OST Fest, pentru a mentine 62 de ore de distractie non stop: OVERKILL va mentine atmosfera electrizanta vineri 15 iunie, iar LAKE OF TEARS si W.A.S.P. vor canta pentru publicul de la Bucuresti, duminica 17 iunie!
 
Overkill este o trupa de thrash metal, formata in 1980 in New Jersey. Cu o cariera impresionanta de peste 30 de ani, formatia s-a bucurat de succes inca din 1987, odata cu lansarea albumului „Taking Over”. Urmatoarele doua albume: „Under The Influence” lansat in 1988 si „Years of Decay” lansat in 1989, au reprezentat confirmarea ca membrii trupei Overkill au multe de spus in muzica de profil. Daca pana acum fanii Overkill au avut sansa sa cumpere cele 15 albume lansate, din 27 martie 2012 se vor putea bucura de inca unul “The Electric Age”. Concertul din 15 iunie de la Romexpo va face parte din turneul de promovare a noului album “The Electric Age”! Fanii Overkill din Romania vor avea astfel ocazia sa asculte live atat melodii noi de pe cel mai recent album, dar si melodii precum: “The Years of Decay”,”Bring Me The Night” sau “Men At Work”.

Lake of Tears este o trupa suedeza de gothic metal si doom metal cu influente de psychedelic rock si progressive metal, infiintata in anii ’90. Primul lor album, “Greater Art” a fost inregistrat in 1994 iar seria de albume de succes a continuat cu “A Crimson Cosmos”, ”Headstones” si “Forever Autumn”. Cum membrii Lake of Tears nu sunt la prima vizita in Romania, au tinut sa transmita un mesaj fanilor romani: “Este pentru a patra oara cand Lake of Tears va concerta in Bucuresti, capitala Romaniei. Pentru noi Bucurestiul este unul din orasele unde ne simtim acasa si de unde avem amintiri exceptionale.. Este o onoare pentru noi sa revenim la Bucuresti si sa concertam pe aceeasi scena cu MÓ§torhead si W.A.S.P.!

W.A.S.P. este o trupa formata in 1982, ce si-a inceput cariera cu o serie de concerte sustinute live. Primul lor album, “W.A.S.P.” l-au inregistrat in 1984, urmat un an mai tarziu de albumul “The Last Command”, iar seria albumelor de succes a continuat in cei 30 de ani de cariera. Turneul de anul acesta ce include si concertul din 17 iunie de la Ost Fest se numeste “30 Years of Thunder” si celebreaza 30 de ani de cariera, ocazie cu care cei de la W.A.S.P. promit cel mai mare show sustinut vreodata de ei in Romania, show ce va include multiple ecrane video, artificii, dar si alte surprize. Pe scena de la Ost Fest, cei de la W.A.S.P. vor interpreta live melodii precum: “Wild Child”, “Hold On To My Heart” si “Forever Free”.

 
Biletele si abonamentele pentru festival sunt deja disponibile, mai multe detalii despre pretul lor aflati aici
 
Festivalul OST Fest va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events!
 
Cum ti se par numele anuntate pana acum? Pe cine vrei sa vezi/revezi, Megadeth, Europe?
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL