PINK - show total la Sziget Festival 2017 (galerie foto & recenzie)

Ziua -1 dar si prima zi oficiala a deschiderii festivalului Sziget din Budapesta a fost una calduroasa si aglomerata deoarece majoritatea publicului strain a ajuns si s-a instalat in numeroasele zone de camping din cadrul festivalului care are loc pe Insula Libertati.
 
 
 
Anul acesta are loc cea de-a 25-a editie a acestui renumit festival care aduce un public din toate colturile lumii anual. Anul trecut s-a atins recordul de jumatate de milion de participanti si suntem cu totii curiosi ce urmeaza sa se petreaca in urmatoarele 7 zile la editia aniversara din aceasta vara.
 
Am inceput festivalul cu trupa romaneasca Next Ex, castigatoarea competitiei Sziget Talent care a avut loc in urma cu cateva luni. Acestia au cantat pe scena Europe Stage in fata unui public micut dar format si din romani care fluturau steagurile cu mandrie si sustinandu-i pe acestia.
 
 
Dupa o masa apetisanta luata de la unele din zecile de standuri de street food, ne-am indreptat catre Dan Panaitescu Main Stage unde am dansat si cantat pe ritmurile balcanice ale celor de la Dubioza Kolektiv.
 
Au incarcat tot publicul cu multa energie si la finalul show-ului au tinut un mic discurs in care ne-au reamintit sa fim uniti, neconditionat de tara, etnia sau religia pe care o avem, cu totii fiind "Szitizens" (cetateni Sziget). 
 
 
Asa cum ne-au obisnuit in ultimii ani, zilnic de organizeaza petreceri tematice. Astazi, toata lumea a primit din partea organizatorilor clap sticks pentru Clapping Stick Party. O mare de oameni in fata scenii principale au aplaudat stick-urile simultan pe ritmuri funky.
 
Au urmat canadienii Billy Talent care au incins atmosfera timp de o ora jumate pe ritmurile lor rock si au pregatit publicul pentru mult asteptata americanca P!nk. 
 
 
P!nk, dupa cum era de asteptat, a facut un show exploziv dezchizand show-ul cu celebra melodie "Get The Party Started". Tot publicul a dansat si cantat iar artista nu i-a dezamagit interactionand cu ei si chiar luand telefonul unei persoane din public si facandu-si un selfie cu acesta - asa da amintire!
 
Cu un stil vestimentar intotdeauna cool si personalizat, P!nk a schimbat trei outfit-uri si la final a facut un show acrobatic "zburand" deasupra publicului entuziasmat.
 
 
N-au lipsit nici clasicele artificii la finalul concertului care au incheiat seara la scena principala. Au urmat o serie de alte concerte si party-uri la numeroasele scene.
 
Ziua 0 se anunta a fiind mult mai distractiva si plina de concerte si artisti renumiti precum Tom Odell, Wiz Khalifa Biffy Clyro sau britanicii Alex Clare si trupa The Vaccines
 
Va lasam acum cu o galerie foto din ziua -1 de la Sziget Festival 2017!

Text: Carina Coman

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL