Primii artisti din afara Romaniei confirmati la Shine Festival 2016

Proaspat castigator la Metalhead Alternative Awards 2015 al premiului "Best Alternative Festival", Shine isi mareste line-up-ul si anunta si primele trupe din afara Romaniei.

Originari din Republica Moldova ii vom asculta live pe Alternosfera, Carla's Dreams si pe Mihail, in vreme ce din Belgia ne vom delecta cu swing-ul cantat de Boogie Belgique.

Shine are loc la Arenele Romane pe 1 si 2 iulie 2016 si pana acum au fost confirmate trupele Subcarpati, Robin and the Backstabbers, Firma, Travka, Fameless si Coma.

Sub egida “Come & Shine” festivalul isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si pentru numarul mare de abonamente vandute deja, pana acum.
 
Abonamentele earlybird de doua zile cu preturi speciale sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica , Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop) la urmatoarele preturi:
 
- Earlybird - pana 1 martie 2016
  • 45 de lei Acces General
  • 60 de lei Golden Circle, in fata scenei
- Presale 1 - pana pe 1 mai 2016
  • 55 de lei Acces General
  • 75 de lei Golden Circle in fata scenei
- Presale 2 - pana pe 30 iunie 2016
  • 60 de lei Acces General
  • 80 de lei Golden Circle in fata scenei
 
In ziua concertului, la intrare, abonamentele de doua zile vor costa 70 de lei, respectiv 100 de lei Golden Circle, in limita locurilor disponibile. Datorita cererii foarte mari de abonamente de doua zile, cel mai probabil nu vor exista bilete de o zi.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL