Recital VAMA @ Cerbul De Aur 2009

vama-cerbul-de-aur-281

Uitati si pozele pe care vi le-am promis de aseara, de la concertul Vama, facute de Bimus direct din primul rand. ;) Doar primele 10 minute ale recitalului au fost transmise in direct (din cauza meciului), insa va fi dat in reluare. Piata Sfatului era plina de fani Vama, care cantau impreuna cu Tudor Chirila piesele, indiferent daca erau noi ("Dumnezeu nu apare la stiri", "Tata taie porcul" etc) sau vechi ("La radio, "Vara asta" etc). La un moment dat, Tudor a aruncat de pe scena cu unul din betele de la tobe fix... in mine. /:) gata, va las sa va uitati peste cele... 80 de poze!


25 comentarii

 • si totusi, cand apare la tv? unii zic ca in decmbrie straight face i dont know

 • super tareeeeee concertul....totaaaalll!!! tudor e un tip foarte charismatic winking a ridicat sala in picioare.......nahh ce sa mai zic de faptul ca a cantat fara tricou hee hee very hooottt

 • Am trait la maxim acest super recital al Vamei !love struck A fost etraordinar sa privesc totul atat de pe scena (la mmentul cu piesa 18 ani) dar si din public (pe tot parcursul concertului lor) .

  Sunteti niste oameni minunati !!!Si va iubim si eu una sper din suflet sa pastram legatura !

  Va puuuuup Tudor, Carina si Alina kisslove struck

 • super tare concertu vama. chiar daca nu s-au inteles intocmai mesajele celor trei momente (fotomodelele, sarutul pe melodia pe sarma si aparitia noastra la melodia 18 ani) publicul a fost in extaz. dupa cum spunea o colega de-a mea, nu se mai distingeau generatile, diferentele de varsta . toti erau in picioare si cantau impreuna cu tudor.
  ma bucur ca am avut ocazia sa urc pe scena cu tudor. a fost unu dintre cele mai superbe momente din viata mea.

 • ♥ T.C

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL