Redman, Dilated Peoples, Dub FX si Patrice la Creative Fest 2016

Cea de-a treia editie a festivalului de cultura si arta urbana, Creative Fest, va avea loc in perioada 22-24 iulie 2016, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Astazi a fost anuntata si lista completa a trupelor si artistilor care vor canta pe scena. Redman, Dilated Peoples, Dub FX si Patrice sunt artistii internationali care ne vor incanta cu muzica lor la editia de anul acesta.

Lor li se alatura si trupele romanesti: Omul cu sobolani, Suie Paparude, CTC (Vlad Dobrescu, Deliric și DOC), Coma, Tony Baboon, Robin and the Backstabbers, Basska, Alan&Kepa, Raku, gasca Culise din Cartier (Argatu, Fratii Grime, Fantome si Cred Ca Sunt Extraterestru) Gojira & Planet H si Dj K-lu & DJ Sauce

Creative Fest inseamna trei zile de muzica, street dance, demonstratii de graffiti, space painting, 3D urban art, acrobatii cu skateboard si biciclete, dar si multe alte activitati.

Creative Fest este un festival care vrea sa promoveze abilitatile creative ale mediului artistic tanar din Bucuresti si, totodata, ofera o platforma de exprimare vizibila pentru tinerii creativi din Capitala.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL