Wiz Khalifa, Biffy Clyro si Tom Odell in ziua 0 la Sziget Festival 2017

Cea de-a doua zi, sau oficial numită Ziua 0, in cardul festivalului Sziget, a inceput incet si devreme pe o dimineata calduroasa.

Toti Szitizenii ieseau din vizuine si cautau un loc racoros unde sa-ti poata bea cafeaua si manca langos-ul traditional unguresc. Organizatorii festivalului au avut grija sa notifice participantii in privinta caniculei de afara spunandu-le ca au voie sa isi aduca bauturi non-alcoolice din afara cadrului festivalului pentru a se mentine hidratati pe cele 37 de grade ce fusesera anuntate.

Activitatea zilei a fost vanatoarea de stampile pe pasaportul oficial Sziget pe "Insula Libertatii" . Fiecare participant a primit un pasaport si pentru a primi Green Card-ul si a deveni cetatean oficial este nevoie sa colectioneze toate cele 22 de stampile pe pasaport. Stampilele pot fi luate numai intre anumite intervale orare din diferite locuri din parc, ceea ce permite tuturor sa descopere tot ce are Sziget de oferit inafara locurilor principale si populare.

Dupa scurta plimbare am ajuns la main stage unde l-am ascultat pe britanicul Tom Odell. Toate fetele au fost topite dupa vocea suava si intregul public a dansat pe melodiile acestuia precum "Another Love", "I Know" sau "Grow Old With Me".

Petrecerea tematica a zilei a fost Ball Party unde organizatorii au impartit peste 10,000 de mingii de plaja.

Au urmat apoi pe scena scotienii de la Biffy Clyro, aflati la cea de-a doua vizita pe Insula Libertatii dupa show-ul de neuitat din 2013. De data aceasta s-au aflat in turneul de promovare al albumului "Ellipsis", de pe care au fost majoritatea peiselor cantate.

Acestia au fost intr-o forma de zile mari si-au tinut publicul in priza pe durata intregului concert.

Seara s-a incheiat cu americanul Wiz Khalifa care a intrat pe scena pe un vibe foarte relaxat. A deschis show-ul cu "Bake Sale" si a incheiat cu hit-urile "We Dem Boyz" si "Young, Wild & Free".

In paralel, in cortul A38, au urcat pe scena britanicii The Vaccines pe intro-ul serialului Game of Thrones in timp ce intregul public a facut un sing-along. Ne-au incantat cu melodiile lor brit-pop precum "If You Wanna", "Post Break-Up Sex" si una din noile lor melodii "Rolling Stones".

Ca de fiecare data, au continuat petrecerile la restul scenelor unde au fost si olandezii Sunnery James & Ryan Marciano care ne-au incantat weekendul trecut la Cluj in cadrul festivalului Untold.

Urmeaza un weekend pe care-l asteptam cu nerabdare pentru ca vom avea parte de super show-uri de la Kasabian, Macklemore & Ryan Lewis, Hurts, The Chainsmokers si Steve Aoki.

Va lasam acum cu o galerie foto din ziua 0 de la Sziget Festival 2017.

Text: Carina Coman

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL