Finalistii Vocea Romaniei 2018 la Beraria H

Inca dinainte de marea finala, Beraria H anunta un concert special cu finalistii Vocea Romaniei la inceput de 2019. Ei bine, acum stim si numele celor care vor face un super show live sambata, 19 ianuarie, orele 23:45 la Beraria H.Alaturi de Bogdan Ioan, antrenat de Smiley, castigatorul titlului de “Vocea Romaniei si a premiului de 100.000 de euro, pe scena de la Beraria H vor urca si Dora Gaitanovici din echipa Irina Rimes, Alma Boiangiu de la Tudor Chirila si Madalina Coca din echipa Andrei.

Toti cei 4 au cucerit publicul cu momentele solo sau duetele interpretate alaturi de antrenorii lor si artisti consacrati.

Astfel, Bogdan Ioan a cantat alaturi de Feli, Dora Gaitanovici a creat o atmosfera electrizanta cu Roman Yagupov de la Zdop si Zdup, Alma Boiangio a cantat alaturi de Ovidiu Anton, iar Madalina Coca a avut un moment pur romanesc alaturi de Nicolae Furdui Iancu.Daca te-ai uitat la Vocea, ti-au placut sau pur si simplu vrei sa ii descoperi acum, vino sambata, 19 ianuarie 2019, la concertul din Beraria H. Accesul la spectacol se face dupa ora 22:00, iar showul incepe de la orele 23:45. Biletele se gasesc online pe yellowtickets.ro, iabilet.ro, bilete.ro si fizic la Beraria H, magazinele Flanco, InMedio si Germanos. bilete.ro.

Pretul biletelor:

Categoria A (in fata scenei cu loc la masa) - 50 lei
Categoria B (acces general cu loc la masa) - 35 lei
Categoria C (parti laterale cu loc la masa) - 20 lei


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL