FreeStay in concert la Hard Rock Cafe

Baietii de la FreeStay ne invita la un concert electrizant in Hard Rock Café vineri, 26 octombrie 2018, incepand cu orele 22.30.

Formatia va canta piese mai vechi si mai noi cum ar fi “Trebuia sa fii tu”,”Prietena ei”, “Altfel de magie”, “Din intamplare” sau “Cersetori de iubire, dar si hituri din repertoriul romanesc si international.Pretul biletelor este de 60 lei – VIP, cu loc la masa, in fata scenei, 40 lei acces general, cu loc la masa si 40 lei – fara loc.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Florin Ristei (voce) si Serban Niculae (clape, voce) au infiintat FreeStay in 2012, iar un an mai tarziu Florin Ristei a castigat X Factor Romania. Atunci, atat el, cat si trupa au beneficiat de un plus de popularitate si, in timp, FreeStay au devenit din ce in ce mai cunoscuti si apreciati.

Din FreeStay fac parte Florin Ristei – voce, Serban Niculae – clape, voce, Alin Teodorescu – clape, Alin Ilies – chitara, Benny Andreica – bass si Vladimir Grafu – tobe.
 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL