Hackathon in cadrul Targului de jocuri si jucarii Start 2 Play

Divergent Academy - ONG-ul creat de T-Me Studios va organiza in cadrul Targului de jocuri si jucarii Start 2 Play, un Hackathon care se adreseaza exclusiv liceenilor (16-18 ani). Competitia este un adevarat maraton de cod. La final, cea mai buna echipa va pleca acasa cu un bagaj de cunostiinte noi, valoroase, dar si cu un premiu de 1 000 de euro! Elevii de liceu pasionati de tech sunt asteptati in weekend-ul 25-26 noiembrie la Romexpo, Pavilionul C6.

O adevarata competitie a mintii, a abilitatilor de problem-solving si a perspicacitatii ii asteapta pe tinerii dornici sa participe la experienta unica a maratonului. Participantii la Divergent Hackhaton pot forma echipe de cate doi, trei sau patru membrii. In concurs pot participa maxim sapte echipe, iar perioada de inscriere se va incheia dupa ocuparea locurilor disponibile. Doritorii pot intra in competitie prin completarea formularului disponibil pe pagina oficiala a Hackathon-ului: https://divergentacademy.ro/hackathons/ Participantii vor avea ca task sa creeze un produs minim viabil, o aplicatie sau o pagina web, pornind de la tema care va fi dezvaluita in ziua de 25 noiembrie, prima zi de competitie. Acestia vor avea la dispozitie 12 ore sa creeze produsul de la 0 sub indrumarea directa a unor membrii T-Me Studios si companiile partenere ale Divergent Academy, care isi vor asuma cu desavarsire rolurile de mentori.

Duminica, 26 noiembrie, va fi ziua cea mare! Timp de 3 ore concurentii vor pune cap la cap prezentarea finala pentru juriu. Dupa-amiaza vor fi dezvaluite produsele create in fata juratilor, a sustinatorilor si a participantilor laTargul de jocuri si jucarii Start 2 Play, pe o scena amplasata in cadrul evenimentului. Echipa castigatoare va pleca acasa cu marele premiu de 1 000 euro! Programul de vizitare al Targului de jocuri si jucarii Start 2 Play este zilnic, sambata si duminica, 25 si 26 noiembrie, intre orele 10.00 si 19.00. Biletele sunt disponibile la intrarea in Pavilionul C6 Romexpo, la pretul de 10 lei. Despre T-Me Studios

T-Me Studios, fondatoarea Divergent Academy, este o companie internationala cu sediul in Romania care dezvolta aplicatii de mobil. Prezenta pe piata de patru ani, T-Me Studios si-a cladit un renume ca publisher prolific pe Google Play, cu mai mult de 10.000 de aplicatii publicate pana in prezent si zeci de milioane de useri in aplicatiile din portofoliu.

 

Taguri: , start 2 play

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL