Horia Brenciu & HB Orchestra in concert la Beraria H

La finalul anului trecut, Horia Brenciu a bifat un turneu national care a inclus mai multe orase din tara, 3 spectacole incendiare la Sala Palatului din Bucuresti, sali arhipline si 25 de ani de la prima aparitie pe scena.Evenimentul a fost unul de mare succes, Horia anuntand si pentru 2019 numeroase surprize. Prima dintre ele a fost dezvaluita chiar in cadrul showurilor din Bucuresti. Astfel, anul acesta Horia Brenciu urmeaza sa lanseze alaturi de trupa sa un alt album, material ce va fi oferit gratuit primilor 1000 de oameni care isi vor cumpara bilet la concertele de Craciun din 2019.

Pana atunci, insa, iata ca Horia Brenciu & HB Orchestra revin mult mai repede decat ne-am fi asteptat, intr-un concert electrizant la Beraria H, marti, 22 ianuarie 2019, incepand cu orele 21:30.

Sloganul evenimentului este  “Do what you like” in #OrasulCuChefDeViata, asa ca Horia Brenciu si HB Orchestra, trupa alaturi de care canta de 10 ani, promit un show incendiar. Vino sa canti impreuna cu ei piese mai noi sau mai vechi, cum ar fi “Fac ce-mi spune inima”, "Sunt cine vreau sa fiu", “Inima nu vrea”, “Lumea mea”, “Hello” sau “A naibii dragoste”.

Biletele in Presale au pret redus pana pe 10 ianuarie, dupa care le poti achizitiona la pret intreg:

Categoria A (parter, in fata scenei, cu loc la masa): 95 lei (Presale)/115 lei
Categoria B (acces general, cu loc la masa): 65 lei (Presale)/75 lei
Categoria C (partile laterale cu loc la masa): 40 lei (Presale)/45 lei

Pentru acest concert, mai exista si varianta Gold Ticket-ului (300 lei), Categoria A+, bilet pentru loc la masa, in fata scenei, open bar si open buffet.

Mai multe despre rezervari si achizitionarea biletelor,  aici.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL