In luna martisorului Loredana incepe turneul national Sentimente

Dupa concertul de amploare pe care l-a avut in luna noiembrie a anului trecut la Sala Palatului, Loredana prezinta show-ul ”Sentimente” in cadrul unui turneu national. Incepand cu luna martie, artista va concerta in marile orase ale tarii.

Construit in 7 segmente, fiecare cu emotia, povestea si parfumul sau, “Sentimente” i-a purtat pe spectatori prin viata si activitatea Loredanei de la speranta si inocenta copilariei pana la recunostinta dragostei, trecand prin nostalgie, dor si bucurie.

Cu o desfasurare impresionanta de forte si tehnologie, cu coregrafii spectaculoase si hit-uri care au trecut de la muzica copilariei la ritmurile autentice lautaresti, trecand prin farmecul si spectaculozitatea musicalului, Loredana a creat un spectacol multisenzorial care a vorbit si despre diversitate, curaj, autenticitate si nevoia de a-ti gasi puterea in mijlocul familiei.

Pe 1 martie, Loredana incepe turneul national “Sentimente”, care va cuprinde concerte in mai multe orase din România. Turneul national “Sentimente” va prezenta publicului din tara super productia pe care Loredana a lansat-o in toamna la Bucuresti, un spectacol cu o desfasurare impresionanta de forte care parcurge marile sale hituri, include peste 10 look-uri speciale ale artistei si zeci de oameni implicati in productie.

Loredana a concertat pentru al cincilea an consecutiv la Sala Palatului, intr-o productie de exceptie iar spectacolul sau a avut, ca in fiecare an, o tematică ce a impresionat audienta.

Spectatorii turneului national “Sentimente” vor putea cumpara cartea “Sentimente” de la standuri speciale, la fiecare sala de spectacol. Cartea “Sentimente” este o colectie unica de amintiri ale prietenilor si familiei Loredanei despre primii sai ani de cariera.

Loredana se afla in acest moment in fata unui maraton muzical care face, la propriu, ocolul pamantului intrucat la sfarsitul saptamanii trecute a cantat la The Alice Bar in Londra, apoi concerteaza in Mexic pentru ca pe 1 Martie sa inceapa turneul national la Craiova.

Iata orasele din turneul national “Sentimente”:
1 martie – Craiova – Sala Polivalenta
2 martie – Ramnicu Valcea – Sala Sporturilor “Traian”
3 martie – Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor
6 martie – Brasov – Teatrul “Sica Alexandrescu”
7 martie –Iasi– Teatrul National “Vasile Alecsandri”
8 martie – Bacau – Teatrul de Vara “Radu Beligan”
13 martie – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor
14 martie – Galati – Casa de Cultura a Sindicatelor
15 martie – Buzau – Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”
16 martie – Ploiesti – Casa de Cultura a Sindicatelor
20 martie - Cluj – Opera Nationala Romana
21 martie – Oradea – Casa de cultura a sindicatelor
22 martie – Timisoara – Filarmonica Banatul


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL