Inna, show special la Hard Rock Cafe

Esti gata pentru inca o experienta speciala la Hard Rock Café? Inna revine miercuri, 13 martie 2019, de la orele 21:30, cu un show incendiar, alaturi de trupa sa live.Indragita artista ti-a pregatit mai multe surprize pentru o seara de neuitat. Pe langa hiturile ceva mai vechi si piesele de pe cel mai recent album al sau, “YO”, material gandit si creat in exclusivitate de cantareata, Inna ii va avea ca invitati pe Antonia, Lori Ciubotaru si pe copiii de la Vocea Romaniei Junior.

Biletele se gasesc in reteaua iabilet.ro si au urmatoarele preturi:

110 lei – cu loc la masa, in sala (numar limitat de bilete)
69 lei – fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans

Inna, ambasatoarea muzicala a Romaniei peste tot in lume, s-a intors de curand dintr-un turneu in Statele Unite ale Americii si Canada, acolo unde a avut 9 spectacole, in Montreal, Long Island, Washington, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami si Chicago.

Cu peste 4.5 milioane de abonati pe YouTube, 11 milioane de fani pe Faceook si 2.4 milioane de fani pe Instagram, Inna este foarte conectata la lumea virtuala si site-urile de socializare, pastrand in permanenta legatura cu fanii ei de peste tot din lume.

Cu peste 800 de concerte “la activ” pana acum, Inna se poate lauda cu faptul ca este prima cantareata din Europa care a depasit pragul de 1 miliard de vizualizari pe YouTube.

Bineinteles, din cariera sa nu puteau lipsi nici premiile, Inna primind 2 distinctii MTV Europe Music Awads si peste 13 trofee in cadrul MTV Romania Music Awards.
 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL