My Fair Lady – Sala Palatului, 2 octombrie

Musicalul My Fair Lady revine in aceasta toamna, pe 2 octombrie 2019, cu un spectacol care se va desfasura la Sala Palatului. Showul va incepe la orele 19:30 si ii are in distributie pe unii dintre cei mai apreciati artisti de la noi: Irina Baiant, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Ionut Burlan, Aura Calarasu, Filip Ristovski, Irina Bucescu, Ovidiu Usvat.


 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
Earlybird:
VIP 259 lei
Cat A 189 lei
Cat B 149 lei
Cat C 109 lei
Cat D 59 lei

Pret intreg:
VIP 289 lei
Cat A 219 lei
Cat B 179 lei
Cat C 129 lei
Cat D 79 lei
 
Considerat astazi unul dintre cele mai longevive si de succes musicaluri din toate timpurile, „My Fair Lady” a avut premiera mondiala pe Broadway, in 15 martie 1956 si pe West End (Londra) doi ani mai tarziu, devenind o legenda in lumea spectacolelor muzicale.

Spectacolul are in portofoliu 7 Premii Tony (6 dintre ele pentru versiunea originala), printre care „Cel mai bun musical” si „Cea mai buna regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier (pentru reluarea londoneza din 2001) si peste 2700 de reprezentatii in total pentru productia originala – un record absolut pentru acele vremuri.

Cu aceasta mostenire impresionanta, „My Fair Lady” vine in fata publicului din Romania, intr-o versiune care include peste 70 de actori, muzicieni si dansatori, 200 de costume, un decor impresionant si un staff numeros, care fac posibila transformarea spatiului intr-unul de poveste si care compun impreuna cea mai ampla productie privata de musical realizata in Romania.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL