OUR BODY: Universul Interior in premiera la Constanta!

Suntem ceea ce mancam, bem si respiram. Si nimic nu o demonstreaza mai bine decat expozitia „ Dupa ce-a traversat peste 30 de tari si a fost vazuta de peste 50 de milioane de vizitatori, expozitia „OUR BODY: Universul Interior” isi deschide portile la City Park Mall Constanta, in parcarea VIP nivel -1 Nord, de pe 15 iulie pana pe 15 octombrie 2017.

Expozitia isi continua astfel turneul in Romania, dupa ce a petrecut 4 luni la Cluj Napoca in 2015, unde a inregistrat peste 29 000 de vizitatori, si 3 luni la Timisoara, cu 26 000 vizitatori. Turistii estivali si constantenii vor descoperi, intr-o maniera educativa unica, fascinantul univers interior al corpului uman si modul in care functioneaza, cu ajutorul a peste 200 de exponate - corpuri umane reale si sectiuni.

Vizitatorii vor porni intr-o calatorie extraordinara in interiorul organismului uman, descoperind misterele anatomiei si fiziologiei cu ajutorul a peste 200 de exponate - corpuri umane reale si sectiuni. Printr-un proces de impregnare polimerica (tratare cu cauciuc siliconic lichid), tesuturile sunt conservate la nivel microscopic, permitand vizitatorilor sa vada direct cat de uimitor functioneaza organismul uman, si felul in care maladiile si obiceiurile nesanatoase solicita functiile corpului.

Cu un puternic accent pe preventie, sanatate si educatie, expozitia „OUR BODY: Universul Interior” vrea sa creasca interesul publicului pentru cunoasterea propriului corp si sa-i convinga pe vizitatori de importanta alegerilor cotidiene. Prezentand comparativ tesuturi, organe sau celule sanatoase si variantele lor afectate de diverse boli, expozitia ofera celor ce-i trec pragul sansa de a vizualiza si de a intelege mai bine conditii medicale frecvent intalnite (cancer renal, accident vascular cerebral, cancer pulmonar etc).

Expozitia „OUR BODY: Universul Interior” poate fi o experienta valoroasa personala si de familie, o ocazie unica pentru parinti de a le explica copiilor complexitatea corpului uman, nevoia de o nutritie corecta, sport regulat, un stil de viata sanatos, precum si impactul unor obiceiuri nocive precum fumatul sau consumul excesiv de alcool. Zeci de panouri explicative si asistenti cu pregatire medicala sunt gata sa raspunda intrebarilor oaspetilor. Organizatorii si-au propus sa implice atat scolile locale, profesorii, dar si unitatile medicale in demersul lor de a promova cele mai bune practici pentru o viata sanatoasa, dar si de a creste interesul tinerilor pentru profesiile medicale.

“O expozitie fascinanta, care are cate ceva pentru toata lumea, de la cei mai buni chirurgi la oamenii obisnuiti” - Chicago Tribune / “O expozitie care iti da sansa sa te opresti si sa reflectezi” - Detroit Free Press / "Frumoasa si uluitoare" - Press-Register Mobile

„OUR BODY: Universul Interior” este gazduita de City Park Mall Constanta, iar programul de vizitare este zilnic, intre orele 10.00 si 22.00.

Biletele vor putea fi achizitionate incepand cu data de 15 iulie de la intrarea in expozitie sau din reteaua Eventim. Copiii cu varste mai mici de 7 ani beneficiaza de acces gratuit.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL