Peste 100 de hituri, 6 ore de muzica live si zeci de artisti de top la Hit Revelion 2018

Printre cei mai fredonati artisti si cele mai ascultate formatii romanesti de pop, dance, rock si R&B urca duminica, 31 decembrie, pe scena din Piata George Enescu, la Hit Revelion 2018, cea mai mare petrecere de revelion din Capitala, anunta organizatorii evenimentului, Primaria Capitalei si ARCUB.

In ultima zi a anului, incepand cu ora 19:00, in Piata George Enescu, petrecerea Hit Revelion 2018 ne poarta intr-o calatorie muzicala de sase ore, in care zeci de nume precum Carla’s Dreams, Holograf, Loredana, Connect-R, Zoli TOTH Project, Delia, Voltaj, Florin Chilian, Corina, Vunk, Andra, Directia 5, Randi sau Vescan vor canta peste 100 de hituri romanesti pentru a sarbatori trecerea dintre ani.

Organizatorii anunta un show dinamic si spectaculos cu momente de balet, artificii, efecte de lumina si o atmosfera specifica marilor spectacole de pe Broadway. Cu o scenografie elaborata, o scena cameleon si o avant-scena plasata in mijlocul multimii, calatoria muzicala Hit Revelion 2018 va fi perceputa de public ca facand parte dintr-un angrenaj scenotehnic urias, inspirat din mecanismul tonomatului muzical, care deruleaza in ritm alert hit dupa hit si poarta spectatorii din Piata George Enescu in ritmuri de dans spre noul an.

PROGRAM 19:00 – 01:00

Holograf, Directia 5, Mihail, Ovidiu Komornyik, Marcel Pavel, Anna Lesko, Elena Gheorghe, Randi, Lidia Buble, Pepe, Connect-R, Marius Moga, Irina Rimes, Alina Eremia, Adrian Sina, Florin Ristei, Vescan, Florin Chilian, Jo, Corina, Vanotek, Andra, Vunk, Delia, Voltaj, Loredana, Zoli Toth Project, CRBL, Carla’s Dreams. Prezinta: Ionela Nastase si CRBL. Intrarea este libera.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL