Electric Playground - ultimele detalii si program

Electric Playground Timisoara se apropie cu pasi repezi, asa ca astazi avem pebtru voi ultimele detalii legate de program dar si o invitatie la o intalnire cu artistii inaintea evenimentului. Electric Playground are loc pe 28 iunie iar de muzica se vor ocupa ROA, CTC, Suie Paparude si multi altii 

 
Electric Playground, eveniment aflat la editia cu numarul unu, intentioneaza sa ocupe in timp un loc important pe scena locala a muzicii electronice si a subgenurilor derivate din aceasta. 
 
Pentru inceput organizatorii s-au orientat catre formatii consacrate pe scena de gen din tara, urmand ca pentru editiile urmatoare sa apeleze si la trupe din alte tari. Alaturi de prestatiile live, in cadrul aceluiasi eveniment, se vor putea audia si seturi oferite de catre o serie de dj conscrati si debutanti.
 
Mai jos puteti gasi programul pe ore, cu mentiunea ca ar putea sa apara mici decalari, care insa nu vor influenta ordinea intrarii in scena:
 
17:00 - George Allen
19:30 - Sweb & Seru ft. dj Flow
20:30 – CTC
22:00 - Dj KuKy
23:00 – ROA
00:30 - NotSoCommonDJ
01:30 - SUIE PAPARUDE
03:30 - P.U.S.H.
04:30 - Dj Seba 1394
 
Si pentru ca vrem sa aveti ocazia sa si intalniti artistii, va invitam la un eveniment surpriza, o intalnire cu acestia vineri, 28.06.2013 la ora 16:00 la Iulius Mall. Acestia vor sta de vorba cu fanii si se vor fotografia cu acestia, vor raspunde presei la intrebari.
 
Va asteptam sa veniti plini de entuziasm si “ inarmati” cu subiecte de discutie pentru a-i intalni.
Evenimentul va avea loc la Centrul de Practica  al  Facultatii  de Agronomie Timisoara situat pe DN 69, km 6 - iesirea spre Arad din Timisoara in data de 28.06.2013.
 
Organizatorii pun la dispozitia participantilor urmatoarele facilitati in mod gratuit:
 
Parcare supravegheata
Loc depozitare biciclete
Posibilitatea de campare 
Transport cu autobuzul de la Iulius MALL pana la locatie si retur. 
Autobuzele vor incepe sa mearga catre locatie la ora 16:00 din statia de la Iulius Mall vis-à-vis de BCR la interval de jumatate de ora, ultima plecare fiind la ora 23:00. Intrarea va fi chiar la coborarea din autobuz.
Returul se va face doar incepand cu ora 05:00, pana la ora 07:00, tot la interval de jumatate de ora. Cursele realizate in intervalul orar 16:00 – 23:00 nu vor face si retur catre oras.
Organizatorii roaga participantii sa vina cat mai din timp la eveniment dat fiind numarul limitat de locuri din autobuze pentru a evita situatiile de supraincarcare si nemultumire.

 
Pe langa programul de la scena, va asteptam cu diverse activitati surpriza pe care le veti descoperi la fata locului.
 
Accesul se va face pe baza de bilet achizionat in avans sau la fata locului. 
Participantilor nu li se va permite accesul in perimentrul evenimentului cu mancare sau bauturi de orice fel. Veti avea la dispozitie doua baruri care vor practica preturi sub cele intalnite in baruri/puburi, precum si o zona in care se va putea achiziona mancare la preturi accesibile.
 
Electric Playground te asteapta asadar la Timisoara pe 28 iunie 2013 pentru o seara cu multe concerte alaturi de CTC, ROA, Suie Paparude dar si cu cateva ore bune de muzica oferita de DJ priceputi. 
 
Vezi aici toarte detaliile despre Electric Playground
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL