History of Denim Party

Ne vedem din nou, pe 1 Aprilie pentru o noua seara experienta the date. History of Denim este o petrecere atipica, pe care o organizam in concept-store-ul Smuggler, situat intr-una dintre cele mai frumoase cladiri istorice, chiar in mijlocul orasului, pe strada Dorobantilor nr. 16.

 

Avand aceste doua ingrediente, gandurile noastre au fost purtate catre o poveste poate ca frecvent folosita, dar nemuritoare: „History of Denim”. Am ales o tema destul de simpla, dar destul de la indemana pentru participanti, in speranta ca tinutele se vor definitiva la party. Ce poate fi mai cool decat sa petreci si sa faci shopping in acelasi timp? Smuggler ofera o promotie de 15% in seara petrecerii pentru tinute smart-casual, urban, glam sau premium ale brandurilor SELECTED Homme/Femme, Jack & Jones, Vero Moda, Pieces, Noisy May si Only & Sons.

Si cum ar spune Yves Saint – Laurent, “I have often said that I wish I had invented blue jeans: the most spectacular, the most practical, the most relaxed and nonchalant. They have expression, modesty, sex appeal, simplicity - all I hope for in my clothes.” Dar cineva ne-a luat-o inainte inca din secolul 19. Asa ca putem doar sa ne bucuram de denim impreuna la The History of Denim by the date & Smuggler.

Pentru ca ne dorim sa le oferim o experienta premium participantilor, in contul bratarii vor primi o sicla de Kronenburg 1664. Meniul de bauturi este special conceput pentru petreceri trecand prin toate gusturile: de la shot-uri la long drinks-uri, Red Bull, afri cola si Prosecco bar.

Partea de entertainment este acoperita de Sergiu Costache, unul dintre cei mai renumiti DJ ai cluburilor bucurestene, promitand un set cu influente comerciale, facut special pentru petrecerea the date.

Intrarea la petrecere se face pe baza de bratara achizitionata in prealabil de la organizatori: Vlad Mihalachioiu, Andra Ilias, Roxana Nemes si Cosmin Stroe din partea magazinului Smuggler.

Pretul unei bratari este de 40 lei pana joi 30 Martie urmand ca bratarile ramase sa fie vandute pe 31 Martie si la intrare contra sumei de 50 lei. Mecanismul de intrare in posesie este foarte simplu, si facut special pentru a induce sentimentul de comunitate: rezervi bratara la organizatori, iar apoi poti merge in magazin sa o ridici.

Despre the date.
the date. este un brand de petreceri premium, menite sa creeze “nopti experienta”, in locatii diferite de fiecare data, pentru amatorii de distractii din Bucuresti. Conceptele petrecerilor the date. sunt inspirate din ultimele trenduri de evenimente din intreaga lume si le ofera participantilor experiente surprinzatoare. Organizatorii isi selecteaza atent participantii pentru a asigura o audienta potrivita si le promit acestora petreceri memorabile.

Detalii History of denim by the date. & Smuggler
Cand: sambata, 1 aprilie 2017, ora 22:00
Unde: Magazinul Smuggler, Calea Dorobantilor, nr. 16, Bucuresti
Acces: doar pe baza de bratara achizitionata in prealabil – 40 lei pana pe 30 Martie sau 50 lei pe 31 Martie si la intrare, in limita bratarilor disponibile.
Dresscode: Denim


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL