Petrecerile exclusiviste the date. anunta o noua petrecere: Opulence I has it

E vara, iar la orizont se iveste o noua petrecere marca the date. De aceasta data, vom da startul disctractiei pe 18 iunie, incepand cu ora 17:00, in gradina Palatului Primaverii sub denumirea de ,,Opulence I has it’’.

In premiera, fosta resedinta a sotilor Ceausescu este destinata celui mai indraznet garden party din oras. Alegerea locului a fost facuta cu multa atentie tocmai pentru ca de-a lungul timpului, Palatul Primaverii a nascut multiple controverse. Vorbim despre o cladire istorica in care nu s-a mai tinut niciodata un eveniment de acest gen si care pana anul trecut primea doar vizite ale demnitarilor straini cu rang inalt.

Petrecerea se desfasoara intr-un loc plin de istorie, mituri si povesti, invitatii the date. avand ocazia sa faca un tur privat al Palatului. Acesta fiind disponibil doar pentru o categorie de bilete. ,,Obiectivul the date. este acela de a aduce un suflu nou petrecerilor si, totodata, de a face ca zilele calduroase petrecute in Bucuresti sa aduca zambete pe fetele oamenilor pusi pe distractie. Am condimentat petrecerea „Opulence I has it” cu 3 zone de bilete: Normal, Diamond sau Ultra VIP. Bazandu-ne pe experienta celor 10 intalniri the date. anterioare, consideram ca aceasta compartimentare acopera toata plaja de clienti si ii va face pe fiecare in parte sa se simta bine in acelasi loc”, spune Vlad Mihalachioiu, Fondatorul brandului the date.

Zona de normal circle pune la dispozitia invitatiilor partea cea mai mare a gradinii Palatului, mese de cocktail si baruri suficiente. Zona diamond circle este conceputa sub forma de lounge, accesorizata cu un decor de poveste, finger foods on the house, welcome drink si distractie alaturi de cei mai cool participanti din oras. Bineinteles, exista si o zona cu cea mai buna vizibilitate, ultra VIP, care dispune de sushi bar – live cooking, welcome drinks and shots si, nu in ultimul rand, de turul privat al Palatului Primaverii.

Indiferent de zona aleasa, ,,Opulence I has it’’ iti garanteaza ca iti vei petrece duminica alaturi de cei mai Cool oameni din Bucuresti si, de ce nu, in gradina celui mai ravnit loc de evenimente actual. Consideram ca toate aceste ingrediente te vor convinge sa-ti achizitionezi online biletul si ca ne vom distra impreuna duminica.

Biletele se vand online pe: https://www.kompostor.ro/evenimente/6890-opulence-i-has-it. Informatii suplimentare la numarul de telefon: 0749.472.687.

Programul evenimentului este 17:00 – 22:00, avand in vedere locatia avem rugamintea de a respecta orarul programat. De asemenea, locurile de parcare sunt foarte putine in zona si, de aceea, va sugeram accesul la eveniment cu Uber, Taxify, BlackCab sau Taxi.

Evenimentul este destinat persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL