Posh la International Music Summit 2012 @Ibiza

Posh, castigatorul Burn Mix Off Romania a reprezentat Romania la International Music Summit (IMS) care a avut loc la Ibiza. Este vorba de a doua etapa a proiectului DJ Residency si in acelasi timp unul din cele mai importante evenimente pentru muzica electronica din Europa. 

 
 
Posh, castigatorul Burn Mix Off Romania, si ­a inceput in urma cu aproximativ o saptamana, marea aventura in Ibiza, la International Music Summit (IMS). A fost vorba ce cela de a doua etapa a proiectului DJ Residency, si,in acelasi timp, unul dintre cele mai asteptate si mai importante evenimente dedicate muzicii electronice din Europa.
 
Pe toate perioada evenimentului, timp de patru zile, intre 23 si 26 mai, Burn i-a asigurat prezenta la cele mai tare petreceri si conferinte, unde a cunoscut unele dintre cele mai mari nume ale muzicii electronice.
 
Reprezentantul nostru, Posh, a marca prezenta sa la IMS, prin lansarea unei noi pagini de facebook: Support Posh / Romania at burn studios DJ Residency in Ibiza: www.facebook.com/SupportPosh, care le permite fanlor lui si ai muzicii electronice sa fie in permanenta la curent cu aventurile sale pe parcursul etapelor concursului mondial DJ Residency.
 

 
Dan Vlad aka Posh si-a asigurat prezenta la IMS prin castigarea Burn Mix Off Event, etapa locala a proiectului DJ Residency, care a avut loc in luna aprilie in Studio Martin si la care sau inscris peste 140 de DJ din toate colturile tarii.
 
International Music Summit a marcat la Ibiza si deschiderea noului sezon pentru toate cluburile din insula clubbing-ului. Nu au lipsit cei mai importanti oameni din industria muzicii electronice, de la cei mai populari DJ pana la impresari, organizatori de festivaluri, manageri de club, directori de case de discuri sau jurnalisti.
 
Vara incendiara a finalistilor burn Mix Off din intreaga lume nu se incheie odata cu incheierea evenimentului IMS, ci continua prin participarea acestora la Bootcamp­ul din cadrul DJ Residency, un proiect marca Burn Studios care va avea loc in luna iulie si unde, timp de 6 zile, acestia vor avea ocazia sa-­si slefuiasca abilitatile sub indrumarea unor legende ale muzicii electronice precum Jamie Jones, Luciano, Sasha si 2manydjs.
 
Daca va impresiona juriul, Posh va atinge visul oricarui DJ din lume: va fi rezident al Ibizei timp de doua luni si va mixa intr­unul dintre mega cluburile insulei.
 
Nu ne ramane decat sa ii uram mult succes si sa revenim la concerte, videoclipuri si piese abia lansate!
 
Daca vrea cineva sa ne povesteasca mai multe despre Posh, despre International Music Summit 2012 sau despre DJ Residency, este invitatul nostru. 
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL