the date - Luxury Edition

A venit toamna, iar la orizont se iveste o noua petrecere marca the date. De aceasta data, vom da startul distractiei pe 07 Octombrie, incepand cu ora 21:00, in cel mai dorit restaurant din oras.

In premiera, in parteneriat cu Athene Palace Hilton, organizam prima petrecere de acest gen din istoria hotelului. Restaurantul Roberto’s si terasa de pe Calea Victoriei transforma o locatie de 5 stele in ringul nostru de dans. Incercam sa schimbam mentalitati si sa folosim pentru prima data locatii noi pentru a trezi curiozitati participantilor the date. Cu un simplu bilet de acces poti intra in atmosfera Hilton si te poti bucura de preturile deja stiute pe care noi le promovam in cadrul conceptului the date.

,,Obiectivul the date. este acela de a aduce un suflu nou petrecerilor si, totodata, de a face ca zilele de toamna petrecute in Bucuresti sa aduca zambete pe fetele oamenilor, pusi pe distractie. Am condimentat petrecerea „Luxury Edition” cu 2 tipuri de bilete: Acces general si Table Service. Bazandu-ne pe experienta celor 15 intalniri anterioare the date, consideram ca aceasta compartimentare ofera doritorilor posibilitatea de a lua cina inainte de seara de club si ii va face, pe fiecare in parte, sa se simta bine in acelasi loc”, spune Vlad Mihalachioiu, Fondatorul brandului the date.

Zona cu Acces General pune la dispozitia invitatiilor accesul in tot spatiul de petrecere, atat interior, cat si exterior, doar ca vom avea disponibile doar mese de cocktail care nu se pot rezerva. Zona Table Service este conceputa cu locuri individuale la mese, accesorizata cu un decor din tema luxury, meniu cu apetizer, fel principal si desert, creat special pentru acest eveniment de Chef Franz Conde, in timp ce, surpriza dulce pentru take away va fi din partea partenerului nostru Leonidas. Toate acestea, impreuna cu o noapte plina de distractie alaturi de cei mai cool participanti din oras. 

Indiferent de zona aleasa, ,,The Date Luxury Edition’’ iti garanteaza ca iti vei petrece sambata noaptea alaturi de cei mai Cool oameni din Bucuresti si, de ce nu, in cel mai ravnit hotel de 5 stele din Bucuresti. Ne dorim sa-ti facem viata cat mai usoara si sa nu te punem pe drumuri, asa ca iti poti achizitiona biletul de acces on-line https://www.kompostor.ro/evenimente/7096-the-date-luxury-edition

 

Informatii suplimentare la numarul de telefon: 0749.472.687. Evenimentul este destinat persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL