thedate. sarbatoreste un an de la lansare cu un eveniment grandios pe rooftop-ul Promenada

Brandul de petreceri exclusiviste thedate. sarbatoreste un an de la lansare cu un eveniment grandios pe rooftop-ul Promenada

Cu ocazia aniversarii de un an, pe 26 mai, seria de petreceri out of the box marca thedate. sarbatoreste cu un eveniment grandios in cea mai inalta gradina suspendata din Bucuresti.

thedate. este un brand de petreceri exclusiviste conceput special pentru amatorii de going out premium din Bucuresti. Conceptele petrecerilor thedate. sunt inspirate din ultimele trenduri de evenimente din afara si aduse pentru prima data la noi in tara. Fiecare petrecere are cate o tema si locatie diferita. De aceasta data, ,,Are you ready for the summer?” este petrecerea cu care se deschide sezonul estival si care promite experiente inedite participantilor.

Petrecerea de aniversare va avea loc in aer liber pe rooftop-ul Promenada si va gazdui peste 2.000 de participanti. Acestia vor lua parte atat la cel mai cool spectacol de lumini si lasere, cat si la un show live de trompeta. Amenajarea de poveste a spatiului este marca KOON. Atmosfera va fi antrenata de Dj Andi.

Intrebat de ce au ales aceeasi locatie, fondatorul brandului, Vlad Mihalachioiu, a raspuns: ,,Nu am ales intamplator aceeasi locatie. Ne-am dorit ca petrecerea de aniversare a unui an thedate. sa aiba loc acolo unde am inceput. Aici a fost prima intalnire the date., asa ca ne-am intors cu mai multa experienta, entuziasm si entertainment. Ne dorim ca acest show sa ramana o experienta memorabila. Imi doresc ca the date. sa devina pentru participanti data cand are loc intalnirea. Jocul de cuvinte este acesta:,,the date. is the date. when you have the date.’’

Accesul la petrecere este diferit fata de editiile anterioare. Daca pana acum se intra cu bratara, de aceasta data organizatorii au gandit bilete cu zone diferite (Diamond Circle si Normal Circle), in functie de dorintele oaspetilor. Pentru prima data, spatiul este compartimentat in 2 zone si preturile biletelor vor satisface dorintele fiecaruia. In acelasi timp, calitatea se va pastra, iar cei care vin pentru prima data vor avea parte de o experienta, nu de o seara de club.

Cei care aleg zona Diamond vor beneficia de o zona seating cu aproximativ 200 de scaune, bar dedicat si de un decor desprins din povesti. Totul este gandit la milimetru de partenerii de la KOON. De asemenea, shoturile de Samaro vor curge pentru cei care decid sa stea aici.

Atat zona de Normal circle, cat si Diamond circle promit aceeasi experienta de neuitat si calitate premium. Biletele pot fi achizitonate online pe Blt.ro sau de la organizatori la numarul de telefon 0749.472.687.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL