Poze concert BUG Mafia @ Sala Polivalenta

concert-bug-mafia-polivalenta

Dupa cum bine stiti, aseara a fost la Sala Polivalenta mult-asteptatul concert BUG Mafia. Avandu-i invitati pe Jasmine, Villy si Mario, cu Grasu XXL, Maximilian si Agresiv in deschidere, BUG Mafia au facut un show de aproximativ doua ore.

Din pacate, dupa ce au urcat BUG Mafia pe scena eu am plecat, deoarece am reusit sa fac 39 de grade febra... Asa ca nu pot sa spun decat ca Grasu XXL, Maxi si Agresiv au fost foarte tari in deschidere: au incins atmosfera cu piese precum "Fara Filtru", "Prea mult fum", "Elegant", "Jos, jos, jos", "Volumu' la Maxim...ilian", "P@#$% la volan", "Supererou' Tau", "Pe langa telefon", "Dragoste nebuna", "Da Frate", "Sare casa".

Sala era cam goala, erau mai multi adunati in fata, langa scena, si in rest cateva "palcuri" care stateau pe scaune (pe astia nu-i inteleg... ati venit la concert hip-hop sa stati jos? :( ). Ma si simteam prost cand vedeam ca sunt putini care mai canta si tipa in jurul meu... Am inteles insa ca la sfarsit au fost vreo 3 bisuri.

Alti artisti prezenti la concert: Guess Who, Spike, FDD, Ombladon, Bitza, Florin (Hi-Q).

Mai departe va astept pe voi sa-mi povestiti cum a fost, sa-mi spuneti ce am pierdut... Mai ales ca am si dat cateva invitatii pe Monden.info si stiu ca au fost foarte multi dintre cititorii nostri acolo. :)

Va las cateva linkuri spre alte site-uri care au scris despre concert (o sa updatez lista pe masura ce apar): SuneteSubSol, Valy, iConcert, Sorin Bogdan, DivercityCafe, Glossy Magazine, Edvigia, Sorin Rusi, Agentia de presa mondena, "Eu si cu mine", Gazutza, Buddha, InConcert .

Pozele facute de colegul meu Bimus :

maxi-grasu-xxl-concert-bug-mafia-polivalenta

concert-bug-mafia-polivalenta-2

concert-bug-mafia-polivalenta-3

jasmine-concert-bug-mafia-polivalenta

sala-polivalenta

Mai multe poze:


41 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL