Premiera: Miki 100% live

Avem o stire pentru voi: Miki si-a luat band si va sustine primul concert 100% live, vineri, orele 21, la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului.

Asa cum ne-a obisnuit, Miki se reinventeaza, a trecut de la techno la pop-dance si latino. Era timpul pentru o noua etapa si pentru o sinteza. Toate hiturile ei sunt stranse laolalta intr-un proiect 100% live. Miki va performa impreuna cu trupa Cross.

Debutul acestei noi formule de concert are loc vineri, 18 iulie, la Cafeneaua Actorilor. Miki a pregatit un playlist complex – de la „Vibratii", „Undeva", „Nu poti sa stai deoparte", „Doar noi", „Mi-e S.T. de tine" :X „Labirintul inimii", „Mai stai", „De-ar fi sa vii", pana la coveruri dupa Shakira, Thalia sau Ricky Martin. Acolo vom auzi si noul single, "Te Quiero" (feat. Jorge) care a inceput sa prinda aripi de hit.

Concertul a fost gandit astfel incat sa fie un spectacol in toata puterea cuvantului. Felicitari Miki si echipei sale pentru idee, asteptam sa ne convinga in aceasta formula. V-am facut curiosi?


5 comentarii

  • Miki e draguta simpatica frumoasa canta misto...are numai calitati. Din pacate nu-i agreez `noul stil` da' asta nu inseamna ca nu stau cu ochii pe ea.
    Jorhe pare cam fortat big grin da' are voce...in fine...om vedea pe mai departe batting eyelashes

  • vin vin big grin

  • nu e cam aiurea trecerea tehno -> latino?
    Nu prea agreez situatia, mi se pare mai degraba penibila. Cum adica sa-ti schimbi stilul 100% inteleg ca e o meserie cantatul asta dar nici chiar asa. Vreau ca Armin sa cante latino!

  • sper sa fie reusit concertu'

  • vom mai vedea

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL